Barion Pixel

Organum

Nature Texture Intensity Purity


« Vissza | Szerzők: Peter Gilmore, John Fink
  2014. december 12. 12:13

Organum

Bár van egy jól megfogható komplexitás a világhírű séf, Peter Gilmore könnyed, de megalapozott szakácsművészetében, a filozófiája viszonylag egyszerű. Szerinte csak négy dolog szükséges a tökéletes összhang létrehozásához egy fogásban: természetesség, textúra, intenzitás és tisztaság. Peter új könyvében betekintést enged a világába, mely nem a Sydneyben található Quay nevű éttermében van, hanem a kertjében, ahol egy sor különleges, ehető növényfajtát termeszt.

 

Egy növény minden egyes része, az édes, földes gyökerektől a keserű levelekig és illatos virágokig, arra hivatott, hogy belefoglalják az itt részletezett 40 rendkívüli recept egyikébe. Peter bemutatja nekünk azokat a hatásokat, amelyek befolyásolták főzési stílusát valamint (azt ahol felnőtt és ahonnan hozzájut az alapanyagokhoz) mindazokat az embereket, akik termesztik, illetve összegyűjtik az alapanyagokat. A könyv fenséges ételeket és hozzávalókat mutat be, valamint helyben megörökített felvételeket is láthatunk a termelőkről és termékekről egyaránt.

Photo: ReubenCrossman / Quay Restaurant

Photo:ReubenCrossman / Quay Restaurant



Kapcsolódó videók







Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Peter Gilmore, John Fink
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9781743360033
Nyelv: Angol
Méretek: 26 x 32 x 4 cm
Súly: 2.53 kg
Oldalszám: 288
Ár: 19 990 Ft
(19 038 + ÁFA)
Státusz:

Breakfast: The Cookbook

Breakfast: The Cookbook

Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.


The Nordic Cookbook

The Nordic Cookbook

Magnus Nilsson, az egyik legnépszerűbb svéd séf,  szakácskönyve az Északi Konyha (Nordic Cookbook) egy példátlan gyűjtemény, mely 700 receptjével betekintést nyújt az északi régiók konyhaművészetébe. 


Szerzők: Magnus Nilsson

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Soups, Salads, Sandwiches by Matty Matheson

Soups, Salads, Sandwiches by Matty Matheson

Valószínűleg evett egy levest, salátát vagy szendvicset az elmúlt napon (vagy talán mindhármat). Ez a trió sok étkezésnél szembe jön, de ritkán kapják meg a megérdemelt figyelmet – mostanáig. 


Szerzők: Matty Matheson