Barion Pixel

Organum

Nature Texture Intensity Purity


« Vissza | Szerzők: Peter Gilmore, John Fink
  2014. december 12. 12:13

Organum

Bár van egy jól megfogható komplexitás a világhírű séf, Peter Gilmore könnyed, de megalapozott szakácsművészetében, a filozófiája viszonylag egyszerű. Szerinte csak négy dolog szükséges a tökéletes összhang létrehozásához egy fogásban: természetesség, textúra, intenzitás és tisztaság. Peter új könyvében betekintést enged a világába, mely nem a Sydneyben található Quay nevű éttermében van, hanem a kertjében, ahol egy sor különleges, ehető növényfajtát termeszt.

 

Egy növény minden egyes része, az édes, földes gyökerektől a keserű levelekig és illatos virágokig, arra hivatott, hogy belefoglalják az itt részletezett 40 rendkívüli recept egyikébe. Peter bemutatja nekünk azokat a hatásokat, amelyek befolyásolták főzési stílusát valamint (azt ahol felnőtt és ahonnan hozzájut az alapanyagokhoz) mindazokat az embereket, akik termesztik, illetve összegyűjtik az alapanyagokat. A könyv fenséges ételeket és hozzávalókat mutat be, valamint helyben megörökített felvételeket is láthatunk a termelőkről és termékekről egyaránt.

Photo: ReubenCrossman / Quay Restaurant

Photo:ReubenCrossman / Quay Restaurant



Kapcsolódó videók







Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Peter Gilmore, John Fink
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9781743360033
Nyelv: Angol
Méretek: 26 x 32 x 4 cm
Súly: 2.53 kg
Oldalszám: 288
Ár: 19 990 Ft
(19 038 + ÁFA)
Státusz:

Meat, Poultry & Game - Ferrandi

Meat, Poultry & Game - Ferrandi

FERRANDI Paris, a Francia Kulináris Művészeti Iskola – amelyet a Le Monde újság a „Gasztronómia Harvardjának” nevezett. Meat, Poultry & Game – a végső referencia a hús elkészítéséhez és főzéséhez.


Habitat - Die neue Tiroler Küche

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.


Habitat - Die neue Tiroler Küche

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.


Evolutions in Bread

Evolutions in Bread

A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.


Szerzők: Ken Forkish