Barion Pixel

Organum

Nature Texture Intensity Purity


« Vissza | Szerzők: Peter Gilmore, John Fink
  2014. december 12. 12:13

Organum

Bár van egy jól megfogható komplexitás a világhírű séf, Peter Gilmore könnyed, de megalapozott szakácsművészetében, a filozófiája viszonylag egyszerű. Szerinte csak négy dolog szükséges a tökéletes összhang létrehozásához egy fogásban: természetesség, textúra, intenzitás és tisztaság. Peter új könyvében betekintést enged a világába, mely nem a Sydneyben található Quay nevű éttermében van, hanem a kertjében, ahol egy sor különleges, ehető növényfajtát termeszt.

 

Egy növény minden egyes része, az édes, földes gyökerektől a keserű levelekig és illatos virágokig, arra hivatott, hogy belefoglalják az itt részletezett 40 rendkívüli recept egyikébe. Peter bemutatja nekünk azokat a hatásokat, amelyek befolyásolták főzési stílusát valamint (azt ahol felnőtt és ahonnan hozzájut az alapanyagokhoz) mindazokat az embereket, akik termesztik, illetve összegyűjtik az alapanyagokat. A könyv fenséges ételeket és hozzávalókat mutat be, valamint helyben megörökített felvételeket is láthatunk a termelőkről és termékekről egyaránt.

Photo: ReubenCrossman / Quay Restaurant

Photo:ReubenCrossman / Quay Restaurant



Kapcsolódó videók







Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Peter Gilmore, John Fink
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9781743360033
Nyelv: Angol
Méretek: 26 x 32 x 4 cm
Súly: 2.53 kg
Oldalszám: 288
Ár: 19 990 Ft
(19 038 + ÁFA)
Státusz:

Radix

Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…


Ikoyi

Ikoyi

Izgalmas debütáló szakácskönyv a két Michelin-csillagos Ikoyi londoni étterem elismert séfjétől.


Szerzők: Jeremy Chan

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

Gin & Tonic - The Gold Edition

Gin & Tonic - The Gold Edition

A Gin&Tonic - The Golden Edition, egy tökéletes ajándék minden gin szerelmesnek. Teljesen frissített és átdolgozott kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz információkat, részletes leírással.