Paco Torreblanca
Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).
Ez a könyv tányérdesszerteket, tortákat, piskótatorták folyamatábráit, cukor és isomalt dekorációkat, csokoládékészítményeket és csokoládékat, művészi alkotásokat és hagyományos tésztákat vonultat fel. Ezeken felül olyan cukrászathoz kapcsolódó alapanyagokra is kiterjed, mint a teák és kávék különböző fajtái és borpárosításokra a könyvben található tortákhoz és desszertekhez. A ‘Paco Torreblanca könyv’ nélkülözhetetlen, ha lépést akarunk tartani a modern cukrászat alapjaival. Ferran Adriá szerint ‘csúcsminőségű könyv, ami kiinduló pont minden szakmabelinek és gourmet-nak a világ körül.’ 306 oldal, 500 kép, 32 folyamatábrával kísért recept, több, mint száz torta, éttermi desszertek és csokoládék, új és meglepő módszerek, művészi alkotások és dekoratív elemek.
Photo: Vilbo
Termékinformációk
Szerző: | Paco Torreblanca |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2003 |
ISBN: | 9788492244348 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25 x 30.5 x 3.5 cm |
Súly: | 3.5 kg |
Oldalszám: | 306 |
Ár: |
21 290 Ft (20 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
La pâtisserie de Jeffrey Cagnes
Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.
La pâtisserie de Jeffrey Cagnes
Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.
Grist
A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.
Couture Chocolate
A Couture Chocolate betekintést enged a világ egyik legnépszerűbb alapanyagának eredetébe, valamint leírja a csokoládékészítés módszerét, megtudhatjuk azt, hogy minősége miért függ a széles választékban rendelkezésre álló, felhasznált babszemektől, valamint a különbséget a hagyományos, a tej és a fehér csoki között. Feltárja, hogy a mai legnépszerűbb ízek – például a vanília és a chili – kedveltek voltak már évszázadokkal ezelőtt az úttörő azték csokoládékészítők körében is.