Szerző: Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).



Sugarworks

Sugarworks

Kétségkívül a legegyedibb és legkreatívabb könyv, amit a szerző, Paco Torreblanca valaha is írt. Ezzel a művével a cukrászmester új utat teremtett a művészi egységek koncepciójában, a desszert készítésben, a cukrászatban. Torreblanca kezei valamilyen mágikus és meglepő formát adnak a cukornak, ami már az építészet és a szobrászat között van, az átlátszóság és homályosság, fények és árnyékok közötti differenciák kihasználásával.



Siete - Seven Masters of Spanish Patisserie

Siete - Seven Masters of Spanish Patisserie

A kortárs spanyol cukrászat hét kiváló szakembere a főszereplője, ennek a kiváló professzionális cukrászkönyvnek. Hét személyiség, hét szakember, hét eltérő stilus, akik keményen megdolgoztak a sikerért.