Radix

Paco Torreblanca


« Vissza | Szerzők: Paco Torreblanca
  2019. december 07. 18:35

Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…


És mindezt minden idők egyik legnagyobb cukrászától, Paco Torreblanca által készítve. Időtlen, örök munka, amely túlmutat trendeken és a közösségi hálókon. Paco Torreblanca az egyszerűség, a természetesség és az optimalizálás értékét tanítja meg nekünk, így a könyv egyértelmű kísérletet mutat be a sok recept és folyamat egyszerűsítésére. Például egy alap crème pâtissière-ből több mint tucat ízesített krémet készíthetünk, amelyek viszont töltelékként használhatók a petit choux-k széles skálájához.
Miért bonyolítja az életét az összetett receptekkel, ha egyszerűsíthetők, és ezáltal a műhelyek és különösen a cukrászdák vagy a pékségek termelékenyebbé válhatnak? 

Photo: Vilbo

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Paco Torreblanca
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9788412131406
Nyelv: Angol-Spanyol
Súly: 1.8 kg
Oldalszám: 280
Ár: 23 290 Ft