Radix
Paco Torreblanca
Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…
És mindezt minden idők egyik legnagyobb cukrászától, Paco Torreblanca által készítve. Időtlen, örök munka, amely túlmutat trendeken és a közösségi hálókon. Paco Torreblanca az egyszerűség, a természetesség és az optimalizálás értékét tanítja meg nekünk, így a könyv egyértelmű kísérletet mutat be a sok recept és folyamat egyszerűsítésére. Például egy alap crème pâtissière-ből több mint tucat ízesített krémet készíthetünk, amelyek viszont töltelékként használhatók a petit choux-k széles skálájához.
Miért bonyolítja az életét az összetett receptekkel, ha egyszerűsíthetők, és ezáltal a műhelyek és különösen a cukrászdák vagy a pékségek termelékenyebbé válhatnak?
Photo: Vilbo






Termékinformációk
| Szerző: | Paco Torreblanca |
| Kiadó: | Vilbo Editores |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9788412131406 |
| Nyelv: | Angol-Spanyol |
| Méretek: | 23.5 x 28 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.8 kg |
| Oldalszám: | 280 |
| Ár (AKCIÓS): |
|
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Bourbon Bible
A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét.
The Bourbon Bible
A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.