Barion Pixel

Pastries

Pierre Herme Pastries


« Vissza | Szerzők: Pierre Hermé
  2012. június 26. 08:10

Pastries

Pierre Hermé a világ egyik legismertebb sztárcukrásza. Az új könyvében, több mint 100 ízletes, klasszikus desszertet ismertet, rendkívüli részletességgel, a termékek keletkezési történeteivel kiegészítve.


A szerző ismerteti a legnagyobb klasszikus francia süteményeket, majd újra „feltalálja” őket, hozzátéve a saját ízlését, gondolatát, szakmaiságát, egyedi technológiáját. Pierre Hermé köztudottan szereti meghökkenteni a fogyasztókat, nyíltan használja termékeihez az olívaolajat, fűszer borsot, stb. vagyis nem a cukrászatban használatos mindennapi alapanyagokat. Az eredeti receptek nagy újragondolója. Pierre Hermé, ebben a könyvben is egyedit alkot. A könyv tartalmára a technológia és az ízek kombinálása jellemzi, mely alapján a szerző kiérdemelte a hírnevét, mint a legügyesebb és legötletesebb francia cukrász. A kiadványban szereplő minden „cukros csemege” vizuálisan lenyűgöző.

Kifejezetten ajánlott kiadvány, azon cukrászok részére, akik hűek a klasszikus, ismert és jól bevált süteményekhez, péksüteményekhez, de nem riadnak meg az új technológiák, szakmai rafinériák használatától, precizitástól.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Pierre Hermé
Kiadó: Stewart, Tabori and Chang Inc.
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9781584799450
Nyelv: Angol
Méretek: 31 x 27 x 3 cm
Súly: 2.26 kg
Oldalszám: 288
Ár: 22 690 Ft
(21 610 + ÁFA)
Státusz:

Living Bread

Living Bread

A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.


The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

A modern cukrászat lenyűgöző, alapvető útmutatója. Francisco J. Migoya ebben a gyönyörű és átfogó cukrászkönyvében, a kortárs desszertek lényegi elemeit ismerteti olvasójával.


The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

A modern cukrászat lenyűgöző, alapvető útmutatója. Francisco J. Migoya ebben a gyönyörű és átfogó cukrászkönyvében, a kortárs desszertek lényegi elemeit ismerteti olvasójával.


La Grande Piccola Pasticceria

La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.