Project Fire

Cutting-Edge Techniques and Sizzling Recipes from the Caveman Porterhouse to Salt Slab Brownie s'Mores


« Vissza | Szerzők: Steven Raichlen
  2018. június 02. 17:02

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Senki nem érzi magát annyira otthon a grillezés világában, mint Steven Raichlen és senki sincs olyan jól felszerelve, hogy megtanítsa, hogyan hozzuk ki a legjobbat az eszközeinkből. Klasszikus és merész, modern technikák elegyével 100 olyan receptet mutat be, amik megragadják napjaink grilltechnikáinak teljes spektrumát. Vegyük a jó öreg steaket. Raichlen az ikonikus T-bone steakkel indít, amit nyílt tűzön készít el, a grillrács nyomaival díszít és sistergő marhazsírral öntöz meg. Ezután megtanít egy technikát, ami újdonság lesz legtöbbünk számára –a reverse-searinget (fordított pirítás), ami lehetővé teszi, hogy tökéletesre süssünk egy olyan hatalmas steaket, mint a tomahawk, miközben lágy füstös ízt adhatunk a húsnak. Természetesen találkozunk a Caveman Sirloin-nal is (Barlanglakó Hátszín), amit közvetlenül az izzó szeneken pirítanak – drámai, amennyire a grillezés csak lehet. Hogyan kérgezzünk meg konyhai lángszóróval egy borjúkarajt? Süssünk meg nyárson egy egész fej karfiolt? Grillezzünk feketekagylót szénában, tököt egy sótáblán, lazacsteaket egy lapáton a tábortűz fölött?

Legyen szó reggeliről (bacon és tojás quesadilla) koktélokról (grillezett sangria), zöldségekről (caveman cabbage –barlanglakó káposzta és füstben sült répák) vagy desszertekről (grillezett pina colada és cédrustáblán sült körte amarettivel és mascarpone-val), a Project Fire radikálisan új módszereket mutat be, egy olyan ember tolmácsolásában, aki forradalmasította a modern amerikai grillezést.
 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Steven Raichlen
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781523502769
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 23.1 x 2.1 cm
Súly: 0.82 kg
Oldalszám: 304
Ár: 6 290 Ft