Quay
Food Inspired By Nature
Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.
A sokak által várva várt, úttörőnek számító szakácskönyv lenyűgözően megtervezett és kívitelezett, fényképezett ételekkel büszkélkedhet, bizonyítván Peter Gilmore ízlését, filozófiáját, a természet iránti tiszteletét, szeretetét és szakértelmét.
A könyv tartalmául szolgáló klasszikus Quay, a természet által ihletett receptek közül nem maradhat el az ellenállhatatlan nyolcszerkezetű (texturájú) csoki torta elkészítésének ísmertetése sem. A szerző azon kevés szakácsok közé tartozik, akiket a természet inspirál, ráadásul fenomenális egyensúlyt hoz létre a vizualitás, a kitűnő íz párosítások, textúrák között. Fejlődni akarok, trendkövetők, gyűjtők kötelező szakácskönyve.
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Peter Gilmore |
Kiadó: | Murdoch Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2010 |
Forgalmazás kezdete: | 2011. augusztus 15. |
ISBN: | 9781741964875 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 26.5 x 32 x 3.5 cm |
Súly: | 2.28 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
15 980 Ft (15 219 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Vegetables Ferrandi Paris
A FERRANDI Paris, A Kulináris Művészetek Francia Iskolája – amit a Le Monde napilap A gasztronómia Harvardjának nevezett – a zöldségek konyhai felhasználásának legpontosabb szakkönyvével jelentkezik.
Root, Stem, Leaf, Flower
A gyökér, a szár, a levél és a virág, egy szakácskönyv a növényekről; arról szól, hogy a mindennapi főzés során a lehető legjobban használja fel a föld bőségét.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.