Barion Pixel

Sushi Secrets

A Japanese Master's Ultimate Guide


« Vissza | Szerzők: Seiichi Sakanishi, Kazuhiko Tajima, Hiroshi Yoda
  2024. január 22. 12:26

Sushi Secrets

A legjobb sushi szakácsok technikái és filozófiái az igazán finom sushi elkészítéséhez.


A sushi az egyik legnépszerűbb japán étel a világon. A sushi hagyományai és technikái nemzedékről nemzedékre öröklődnek a gyakornoki képzés során, amelyben a sushi szakácstanulók figyelik és megtanulják mestereik tudományát.

Ez a könyv bemutatja a technikákat minden egyes hal esetében, amelyet Seiichi Sakanishi sushiszakács készít, aki életét a finomítással töltötte, hogy finom sushit készítsen.
Az olvasók megismerkedhetnek a japán technika szellemével és kifinomultságával, amely a végső sushi elkészítésében rejlik; az optimális évszak és hely a legjobb minőségű hal megszerzéséhez; hogyan lehet azonosítani a jó halat és hogyan kell elkészíteni; A legjobb ízt és még sok minden mást kihozó technikákat részletesen ismertetjük meg.

A műfaji határokon túllépve ez a könyv nemcsak referenciaként szolgál a szakácsok számára szerte a világon, hanem ideális könyv a sushi szerelmeseinek, hogy elmélyítsék tudásukat és még jobban élvezhessék a sushit.

Kazuhiko Tajima művészeti igazgató és Hiroshi Yoda fotós nemcsak a sushi és a hal ételként való vonzerejét emelte ki, hanem vizuális szépségét is, így ez a könyv a művészeti könyvek kedvelőinek elismerését is elnyerheti.

Valóban kötelező könyv minden igazi sushi-rajongó számára, hogy mindent megértsen a sushi mély világáról.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Seiichi Sakanishi, Kazuhiko Tajima, Hiroshi Yoda
Kiadó: PIE
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2024. január 22.
ISBN: 9784756256614
Nyelv: Angol-Japán
Méretek: 17.1 x 22.8 x 2 cm
Súly: 0.76 kg
Oldalszám: 256
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pierre Hermé Macaron

Pierre Hermé Macaron

Pierre Hermé kétségtelenül a francia cukrászat vezető egyénisége, nevéhez köthetően vált a macaron Tokiótól-Párizsig a legkeresettebb édességgé. Ezzel az átfogó áttekintéssel Hermé különleges alkotásai mellett felfedezhetjük a klasszikusokat is, mint például a vaníliás vagy csokoládés macaront. A legújabb Macaron cukrászkönyve több mint 60 csodálatos fotóval illusztrált receptet tartalmaz. 


Szerzők: Pierre Hermé

Rum

Rum

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.