Tartine Book No.3
Ancient Modern Classic Whole
A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit.
A könyv egy igazán innovatív szemléletmódot ad a teljes kiőrlésű lisztek használatához: különböző liszteket kever egyedi ízék és állagok eléréséhez, új módszereket mutat be csíráztatott és erjesztett gyorskenyerekhez és felfedezi az alternatív édesítőszerek és egyedi lágyítók világát a cukrászatban. Egy Tartine-stílusú teljes kiőrlésű kenyér héja, bele és aromája felismerhetően eltér más teljes kiőrlésű kenyerektől.
Termékinformációk
Szerzők: | Chad Robertson, Elizabeth Prueitt |
Kiadó: | Chronicle Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2013 |
ISBN: | 9781452114309 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.4 x 26.1 x 3.4 cm |
Súly: | 1.38 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
11 290 Ft (10 752 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Chocolate Spoon
Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.
Garuharu Book Collection
Garuharu / Yun Eunyoung/ cukrászséf professzionális könyvei egy csomagban, kedvezményesen! A nagysikerű könyvsorozat Eclair, Tarte, Decoration, Travel Cake most kedvezményes áron, amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni a négy kiadványt.
The Ultimate Pasta Machine Cookbook
Végül egy szakácskönyv a tésztakészítésről, amely mindenféle tésztagépekre kiterjed - mind kézi, mind elektromos, valamint keverőgép kiegészítőivel készültekre is. A könnyen elsajátítható receptek és a folyamatábrák segítségével biztosan hamarosan szakértő tésztamesterré válik!
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.