Tartine Bread
Tartine – kenyérbiblia az otthoni kenyérkészítőknek és a hivatásos pékeknek. Chad Robertson tollából; egy olyan embertől, akit sokan a legjobb kenyérsütőnek tartanak az Egyesült Államokban, és Elizabeth Prueitt mellett társtulajdonosa a San Francisco-i Tartine Bakery-nek. Hajnali öt órakor, Chad Robertson egyenetlen, pazar Tartine veknijeit kiveszik a sütőből. A kenyér San Francisco legendás Tartine Bakery-jében egy órán belül elfogy, majdnem minden egyes nap.
Csak egy maréknyi pék tanulta meg a tudományos kenyérkészítési technikákat, amiket Chad Robertson kifejlesztett. Számára, a kenyér az étkezés alapja, a mindennapi élet középpontja, és minden egyes vekni a pék történetét meséli el, aki azt megformázta. Chad Robertson páratlan kenyerét két évtizednyi gyakornokság folytán fejlesztette ki, amit Franciaország és az Egyesült Államok legkiválóbb pékjei mellett töltött el, mindemellett saját sütőiben is bőven kísérletezett. Az olvasókat meg fogja döbbenti, mennyire esszenciális.
Kenyérkészítés Tartine módra: Most Önön a sor, hogy saját kezűleg is elkészítse ezt a kenyeret. Tisztán érthető instrukciók és több száz, lépéseket ábrázoló képek Chad oldalára varázsolják, aki megtanítja arra, hogyan készítsen kiemelkedő és elemi kenyeret, kizárólag lisztből, vízből és sóból.
Photo: Eric Wolfinger
Termékinformációk
Szerzők: | Chad Robertson, Elizabeth Prueitt, Eric Wolfinger |
Kiadó: | Chronicle Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2010 |
ISBN: | 9780811870412 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.4 x 26.1 x 3.4 cm |
Súly: | 1.33 kg |
Oldalszám: | 310 |
Ár: |
8 990 Ft (8 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Vietnamese Vegetarian
Olyan gyorsételektől, mint például az édesburgonyás tészta sült édesköménnyel, édeskáposzta és grillezett zöldséges Banh Mi, az olyan lakomákhoz illő ételekig, mint a gombás-tofus pho és a rizspapíros pizza, valamint az olyan édességekig, mint a szivárványos desszert, a lótusz és édesburgonyás rizspuding bármilyen alkalomra.
The Food of Vietnam
Egy gyönyörűen kidolgozott, meghatározó kulináris és kulturális utazás Vietnám sokszínű régióin át. Csatlakozzon Luke Nguyen-hez egy kulturális és kulináris útra, örökségül kapott hazáján át és fedezze fel az embereket és az ételeket, amik az évente idelátogató turisták milliói számára kedvessé tették Vietnámot.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).