The Book of Sandwiches
Delicious to the Last Bite - Recipes for Every Sandwich Lover
Ki nem szereti a szendvicseket? És ki ne szeretné ezt az ínycsiklandó szakácskönyvet, amely több mint 85 receptet tartalmaz mindenféle szendvicshez?
Valószínű, hogy van kedvenc szendvicse, vagy kettő, hat vagy tíz! Mindannyian egyetértünk abban, hogy a szendvicsek szórakoztatóak; finomak, megnyugtatóak, és egyszerű elkészíteni. Röviden: a szendvics baromi jó dolog.
A The Book of Sandwiches könyvben a hét minden napjára és az év minden hetére találsz szendvicsrecepteket. Szendvicsek a kényelemért, gyorsan elfogyasztható ételekhez, még a barátok lenyűgözéséhez is. (Készíts valakinek egy nagyszerű szendvicset, és egy életre szóló barátot kapsz!) Szendvicsek késő estére, amikor eljön az éhség, és másnap reggelre, amikor kevés az energia. . .
Próbálja ki a jól ismert szendvicsek legjobb új verzióit, valamint rengeteg igazán ötletes szendvicsötletet, amelyekre korábban nem is gondolt. A könyv a következő receptkategóriákat tartalmazza:
Klasszikusok: Élvezze a frissen elkészített szendvicseket, amelyeket mindannyian szeretünk, mint az időtlen grillezett sajtok, egy egyszerűen szenzációs pirított paradicsomos szendvics és a szeretett BLT.
Reggeli: Hogyan kezdje jobban a napot, mint egy szendviccsel? Íme, rengeteg lehetőség – tojás, sajt, avokádó, szalonna, kolbász vagy akár házi granola (granola szendvicsben? Csak várj!).
Elegáns: „tárcsázza fel” stílusos (merjük azt mondani, divatos?) szendvicsekkel, mint a The Wild Duck, a Soft-Shell Crab, vagy a gyönyörű borítómodellünk, a főszerepben a sült csirke.
Nyitva: Dobja el a tetejét ezekhez a finom és gyönyörű szabálykövető receptekhez.
Burgerek: Ha egy marha-, pulyka-, csirke-, hal- vagy portobello gombás burger nem szendvics, akkor mi az?
Hot Hot Mess: Kényeztesse magát olyan szendvicsekkel, mint a The Meatball, a Ragù for You, vagy még az It's a Hawaiian Pizza Sandwich – csak emlékezzen a szalvétákra!
Édes: elégítse ki édesszájúságát fagylaltos szendvicsekkel, süteményes szendvicsekkel és bőséges pitékkel!
Photo: Sébastien Dubois-Didcock
Termékinformációk
Szerző: | Jason Skrobar |
Kiadó: | Appetite By Random House |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. április 30. |
ISBN: | 9780525612520 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.7 x 26.1 x 2.4 cm |
Súly: | 0.57 kg |
Oldalszám: | 264 |
Ár: |
12 290 Ft (11 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Complete Bordeaux - 4th edition
A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.
Evolutions in Bread
A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.
Sushi Secrets
A legjobb sushi szakácsok technikái és filozófiái az igazán finom sushi elkészítéséhez.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.