The Curious Bartender's Rum Revolution
Ismerje meg, miért vált a rum a világ egyik legnépszerűbb italává, a bestseller író és koktélkeverő mester Tristan Stephenson legújabb kiadványában.
A The Curious Bartender’s Rum Revolution Tristan Stephenson ötödik könyve. Merüljön el a rum lebilincselő történetében, fedezze fel, hogyan lett a kezdetekben szerény italból a Brit Királyi Haditengerészet éltető eleme és tudjon meg többet a rum és Kuba közötti szerelmi viszonyról, a sötét múltjáról, olvasson történeteket az ördögről, kalózokról és forradalmi italként szerzett hírnevéről. Ez a mesés ital egy újabb forradalom közepette van, az unalmas grogból prémium termékké vált, érlelt és fűszeres verziókkal az élen.
Tanulja meg, hogyan készül a rum, a cukornádtól és a melasztól a lepárlásig és az egyedi érlelési technikákig. A rum túra elviszi a világ legizgalmasabb rumlepárlóiba, Tristan saját kóstolási jegyzetei vezetik a megfelelő időben kiválasztott tökéletes italhoz. Fedezze fel a rum legendás karibi otthonát, az úttörő rumkészítőket a világ minden tájáról, akik dinamikus, kortárs technikákat karolnak fel és szédítő magasságokat hódítanak meg az új ízvilágokkal. Tristan segít mesteri módon elkészíteni olyan koktélokat, mint a Mai Tai, a Mojito, tökéletesíti a Planter’s Punch-ot és Brazília híres Caipirinha és Batida koktéljait, amik a rum testvéritalával, a cachaça-val készülnek.
Termékinformációk
Szerző: | Tristan Stephenson |
Kiadó: | Ryland Peters Small |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9781849758239 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 23.5 x 2.8 cm |
Súly: | 1.08 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
7 890 Ft (7 514 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Disfrutar Vol2
Az étterem többszörösen díjnyertes első könyvének megjelenése után, (Disfrutar Vol. 1), Oriol Castro, Eduard Xatruch és Mateu Casañas második kötete (Disfrutar Vol. 2) egy ambiciózus kiadói projekt folytatását kínálja, amelyet elismert barcelonai éttermüknek szenteltek, ezúttal a későbbi, a 2018-2020-as szakaszukat követve, egy személyes beszámoló kíséretében ezekről az évekről, egy tagadhatatlan kihívásokkal teli időszakról.
Japanese Pickled Vegetables
Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The French Laundry Cookbook
Thomas Keller első szakácskönyve, és mindannak ellenére, hogy 1999-ben jelent meg, tartamilag olyan kielégítő, mint maga az étterem, mely 3 Michelin csillagos. A könyv nem véletlenül a világ egyik legjobban keresett szakácskönyve.