The Curious Bartender's Rum Revolution


« Vissza | Szerzők: Tristan Stephenson
  2019. március 02. 16:04

The Curious Bartender's Rum Revolution

Ismerje meg, miért vált a rum a világ egyik legnépszerűbb italává, a bestseller író és koktélkeverő mester Tristan Stephenson legújabb kiadványában.


A The Curious Bartender’s Rum Revolution Tristan Stephenson ötödik könyve. Merüljön el a rum lebilincselő történetében, fedezze fel, hogyan lett a kezdetekben szerény italból a Brit Királyi Haditengerészet éltető eleme és tudjon meg többet a rum és Kuba közötti szerelmi viszonyról, a sötét múltjáról, olvasson történeteket az ördögről, kalózokról és forradalmi italként szerzett hírnevéről. Ez a mesés ital egy újabb forradalom közepette van, az unalmas grogból prémium termékké vált, érlelt és fűszeres verziókkal az élen.

Tanulja meg, hogyan készül a rum, a cukornádtól és a melasztól a lepárlásig és az egyedi érlelési technikákig. A rum túra elviszi a világ legizgalmasabb rumlepárlóiba, Tristan saját kóstolási jegyzetei vezetik a megfelelő időben kiválasztott tökéletes italhoz. Fedezze fel a rum legendás karibi otthonát, az úttörő rumkészítőket a világ minden tájáról, akik dinamikus, kortárs technikákat karolnak fel és szédítő magasságokat hódítanak meg az új ízvilágokkal. Tristan segít mesteri módon elkészíteni olyan koktélokat, mint a Mai Tai, a Mojito, tökéletesíti a Planter’s Punch-ot és Brazília híres Caipirinha és Batida koktéljait, amik a rum testvéritalával, a cachaça-val készülnek.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Tristan Stephenson
Kiadó: Ryland Peters Small
Kategória: Technológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781849758239
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 23.5 x 2.8 cm
Súly: 1.08 kg
Oldalszám: 224
Ár: 6 490 Ft