Barion Pixel

The Garden Chef

Recipes and Stories from Plant to Plate


« Vissza | Szerzők: Phaidon Editors
  2019. május 29. 17:44

The Garden Chef

Egy exkluzív pillantást vethet a világ vezető éttermeinek kertjére - és az általuk ihletett innovatív receptekre.


Legyen szó akár egy kis tetőn lévő területről a városban, gyógynövények és fűszerek termesztéséről, akár egy nagyobb, gyümölcsfákkal és zöldségekkel rendelkező parcelláról, ezek a termékeny foltok számtalan szezonális ételhez nyújtanak alapanyagot és inspirációt egyaránt.
A Garden Chef több mint 100 fantáziadús kertközpontú receptet tartalmaz az éttermekből, és bemutat a világ legjobb szakácsai közül 40-et, akik olyan összetevőkkel főznek, amelyek a kertjükben növekszenek és egyedülálló inspirációs forrást biztosítanak zöldséges ételekhez. Fedezze fel a lenyűgöző történeteket és az emblematikus recepteket a világ 40 legjobb szakácsának konyhakertjeiből.

 

 

A séfek listája:

Gastón Acurio és Juan David Ocampo,
Adoni Luis Aduriz,
Eneko Atxa,
Gísli Matthias Audunsson,
Greg Baxton,
Ivan Sergey Berezutskiy
Michel és Sébastien Bras,
Manoella Buffara,
Jen Castle és Blake Spalding,
Damian Clisby,
Mauro Colagreco,
Kyle Connaughton,
Rafael Costa e Silva
Enrico Crippa,
Mary Dumont,
Rodney Dunn és Séverine Demanet,
Alexandre Gauthier,
Robin Gill,
Peter Gilmore,
Bertrand Grébaut,
Skye Gyngell,
Gert Jan Hageman,
Stephen Harris,
Dan Hunter,
Cheristopher Kostow,
Carlo Mirarchi,
John Mooney,
Magnus Nilsson,
Nicolai Norregaard,
Matt Orlando,
Matthew és Iain Pennington,
Simon Rogan,
Niko Romito,
Ana Ros,
Ben Shewry
Tokayoshi Shiozawa,
Michel és César Troisgros,
Jorge Vallejo,
Alice Waters,
Baline Wetzel
 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Phaidon Editors
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780714878225
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 2.6 cm
Súly: 1.04 kg
Oldalszám: 256
Ár: 12 590 Ft
(11 990 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

KUK [COOK]

KUK [COOK]

Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.


Szerzők: Sebastian Frank

Plating Dessert

Plating Dessert

Hogy beteljesítse álmát, hogy cukrász legyen, tizennyolc évesen Franciaországba ment tanulni. Miután elvégezte a Boulangerie tanfolyamot az INBP-nél és a Pasisssrie tanfolyamot az Ecole Ferrandinál, különféle tapasztalatokat szerzett Franciaországban és New York-i cukrászdákban, éttermekben.


Szerzők: Lee Eunji

Chicken and Charcoal

Chicken and Charcoal

Receptek a világ legnépszerűbb húsféléjére – csirkére – hogyan készítsük elő, hogyan süssük meg és mit fogyasszunk hozzá. Az első átfogó, angol nyelvű könyv a yakitori-ról. 


Szerzők: Matt Abergel

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.