The Italian Cookery Course
Techniques, Masterclasses, Ingredients, Traditional Recipes
Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig.
Receptekből, technikákból és összetevőkből álló gyűjteménye, amelyet minden régió házi szakácsaitól és trattoria szakácsaitól gyűjtött össze, egyedülálló és átfogó olasz ételeket eredményez.
Az olasz főzőtanfolyam végig vezeti Önt a híres receptek és a kevésbé ismert regionális ételek hatalmas gyűjteményén, világos utasításokkal, hogyan készítheti el ezeket otthon. A könyv egyszerű fejezetekre van bontva, beleértve a "Hús", "Hal", "Édesség" és "Sajt". Minden fejezet tartalmaz „mesterkurzusokat” a technikáról, feltárva az olasz konyha gyakorlati titkait, és új önbizalmat adva az olvasónak a konyhában. Mindezt lenyűgöző elbeszélés szővi át azokról a kulináris hatásokról, amelyek ezt a csodálatos konyhát létrehozták.
Termékinformációk
Szerző: | Katie Caldesi |
Kiadó: | Kyle Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. november 07. |
ISBN: | 9781914239731 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.4 x 25.4 x 3.8 cm |
Súly: | 1.94 kg |
Oldalszám: | 512 |
Ár: |
15 980 Ft (15 219 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Art of Fermentation
A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.