Barion Pixel

The Juice Lover's Big Book of Juices

425 Recipes for Super Nutritious and Crazy Delicious Juices


« Vissza | Szerzők: Vanessa Simkins
  2019. augusztus 26. 15:19

The Juice Lover's Big Book of Juices

Tapasztalja meg a legfrissebb gyümölcslevek széles választékát, beleértve a méregtelenítő és a zöld gyümölcsleveket egyaránt. Mindegyik megtalálható a The Juice Lover's Big Book of Juices-ban.


Bármennyire is próbáljuk, nehéz lehet beilleszteni étkezésünkbe az ajánlott napi hat-nyolc adag gyümölcsöt és zöldséget. A gyümölcscentrifuga megkönnyíti azt! A 425 recepttel teli The Juice Lover's Big Book of Juices a legjobb gyümölcslé készítési forrás azok számára, akik fel akarják lendíteni a táplálkozásukat.

Vanessa Simkins író és gyümölcscentrifuga-szakértő friss és nyers recepteket kínál, amelyeket mindennap el lehet készíteni.
A tapasztalt és a kezdő gyümölcscentrifuga használók számára is elérhető, használható a „The Juice Lover's Big Book of Juices”, mely szórakoztató, színes fotókat és minden információt tartalmaz a gyümölcscentrifugával készült italok megelőző és gyógyító egészségügyi előnyeiről.

A sok méregtelenítő és zöldlevek receptje mellett olyan összetevőket tartalmazó recepteket is találhat, amelyeket más, a témába vágó könyvekben nehéz megtalálni.
Ilyen például az olajosmag tejek és a chia, valamint az újabb trendet, mint például a „shots” és a „nightcap juices”
 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Vanessa Simkins
Kiadó: Harvard Common Press,U.S.
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
Forgalmazás kezdete: 2017. november 01.
ISBN: 9781558328556
Nyelv: Angol
Méretek: 19.1 x 23.5 x 2 cm
Súly: 0.95 kg
Oldalszám: 200
Ár: 9 190 Ft
(8 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Art and Science of Sushi

The Art and Science of Sushi

Fedezzen fel mindent, amit a sushiról tudni lehet! A sushi meghódította az egész világot, most, a zseniális, fiatal tokiói szusiszakács, Jun Takahashi szeretné megosztani a világgal a szusikészítés iránti szeretetét és tudományos ismereteit! Minden sushival kapcsolatos tudása páratlan, a professzionális szakácsok és a sushi amatőrök számára is egyaránt tetszeni fog.


Passion et Tradition Boulangère

Passion et Tradition Boulangère

Ludovic Richard, Meilleur Ouvrier de France Boulanger (MOF), a Párizsi Bellouet Conseil iskola külsős oktatójának professzionális pékszakkönyve. 


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash