The Silver Spoon - Recipes for Babies
The complete guide to feeding your baby or toddler, giving them a lifelong love of good food - the Italian way!
Teljeskörű kalauz ahhoz, hogyan főzzünk kisbabáinknak és gyermekeinknek, átadva a jó ételek élethosszig tartó szeretetét – olasz módra!
Az olasz gyermekeket a legelső falatoktól arra biztatják, hogy felfedezzék az igazi ételek ízeit és állagait – azzal a céllal, hogy kifejlődjön bennük a friss alapanyagok és az egészséges étkezés iránti szeretet. A The Silver Spoon: Recipes for Babies tökéletes bevezető ebbe a nemzeti hagyományba, elkíséri a gyermekeket fejlődésük 6. hónapjától 2 éves korukig, olyan receptekkel, amiket úgy terveztek, hogy bemutassák ételek széles skáláját, kiegészítve tanácsokkal az anyatejről való leszoktatás stresszmentes folyamatához. 50 autentikus olasz recept, tápláló püréktől az első carbonara-ig, kuszkusz, pizza - mindent kétszer teszteltek otthoni körülmények között és szakértő tanácsokkal egészítettek ki, így tökéletesítve ezt a minden szülőnek ajánlott kézikönyvet.
Photo: Phaidon






Termékinformációk
| Szerző: | The Silver Spoon Kitchen |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| ISBN: | 9781838660574 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 16 x 22 x 2.8 cm |
| Súly: | 0.7 kg |
| Oldalszám: | 204 |
| Ár: |
9 990 Ft (9 514 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Ivan Ramen
2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről.
Ikarus invites the world's best chefs VOL10
Martin Klein Executive séf immár tizedik alkalommal ad be exkluzív betekintést az Ikarus Étterem kulisszái mögé, bemutatva az év vendégséfjeit, ismertetve rendkívüli étlapjukat, és megmutatva, hogyan készítsd újra a világ legjobb séfjeinek ételeit.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.