Barion Pixel

The Silver Spoon - Recipes for Babies

The complete guide to feeding your baby or toddler, giving them a lifelong love of good food - the Italian way!


« Vissza | Szerzők: The Silver Spoon Kitchen
  2020. május 05. 21:18

The Silver Spoon - Recipes for Babies

Teljeskörű kalauz ahhoz, hogyan főzzünk kisbabáinknak és gyermekeinknek, átadva a jó ételek élethosszig tartó szeretetét – olasz módra!


Az olasz gyermekeket a legelső falatoktól arra biztatják, hogy felfedezzék az igazi ételek ízeit és állagait – azzal a céllal, hogy kifejlődjön bennük a friss alapanyagok és az egészséges étkezés iránti szeretet. A The Silver Spoon: Recipes for Babies tökéletes bevezető ebbe a nemzeti hagyományba, elkíséri a gyermekeket fejlődésük 6. hónapjától 2 éves korukig, olyan receptekkel, amiket úgy terveztek, hogy bemutassák ételek széles skáláját, kiegészítve tanácsokkal az anyatejről való leszoktatás stresszmentes folyamatához. 50 autentikus olasz recept, tápláló püréktől az első carbonara-ig, kuszkusz, pizza - mindent kétszer teszteltek otthoni körülmények között és szakértő tanácsokkal egészítettek ki, így tökéletesítve ezt a minden szülőnek ajánlott kézikönyvet.

 

Photo: Phaidon 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: The Silver Spoon Kitchen
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781838660574
Nyelv: Angol
Méretek: 16 x 22 x 2.8 cm
Súly: 0.7 kg
Oldalszám: 204
Ár: 9 990 Ft
(9 514 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Curious Bartender Volume 1

The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Evolutions in Bread

Evolutions in Bread

A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.


Szerzők: Ken Forkish

Csokoládé - Ferrandi Paris

Csokoládé - Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.