Umami

Heiko Antoniewicz


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz
  2019. május 03. 17:32

Umami

Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.


Itt az ideje, hogy az ötödik ízhez forduljunk, és mutassuk meg, milyen potenciállal rendelkezik. Heiko Antoniewicz ezt tette - és az eredménye ez a szakácskönyv. Több mint 50 receptben bizonyítja, hogy az Umami, a különböző főzési technikákkal együtt, új ízelítő komponenseket és vendégeket teremt az új ízérzékeléshez.
"Az Umami egy csodálatos csapatjátékos, kiemeli az ételeket és a tipikus ízeket, és változatosságot biztosít a nyelvre" - mondja Antoniewicz.
Ebből a szempontból ez a könyv egy meghívás, hogy újból gondolkodjunk a főzésről, az ízlésről és az élvezetről, hogy felfedezzük az ötödik ízt.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Heiko Antoniewicz
Kiadó: Tre Torri Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9783960330448
Nyelv: Német
Méretek: 28.3 x 29.7 x 2.7 cm
Oldalszám: 160
Ár: 17 990 Ft