Under Pressure
Cooking Sous-Vide
Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.
A vákuumozott, alacsony hőmérsékletű vízfürdőben hőkezelt ételek íze, textúrája, színe utánozhatatlanul egyedi, természetes, mely sok esetben más gasztronómiai módszerrel nem készíthető el, vagy csak nagyon nehezen. Thomas Keller és csapata sok éves kísérletezéssel kidolgozták a számúkra legmeggyőzőbb ételrecepteket. A kiadvány előszavában megszólal ajeles élelmiszer-tudós, író Harold McGee, a csodálatos fényképeket Deborah Jones ételfotós készítette.
A kiadvány tartalma:
Előszó - Bevezető:
Miért a Sous-vide?
Az én utam a Sous-Vide-hoz
Chefek: Jonathan Benno, Corey Lee, Sebastien Rouxel
Az alapok:
Beállítások
Három alapelv
Négy alaptechnika
A biztonság
A konyhában
Az otthoni konyhában
Receptek:
Zöldségek és gyümölcsök
Hal és tengergyümölcsei
Szárnyas és húsok
Sajtok és desszertek
Alapok
Sous-Vide hőmérsékletek és idők
Elismerések
Index
A gyakorló, a témában informálódni, fejlődni, művelődni akaró szakembereknek, és az emelt szinten főző hobbi szakácsoknak is ajánlható a kiadvány.





Termékinformációk
| Szerző: | Thomas Keller |
| Kiadó: | Artisan |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sous-Vide, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2008 |
| ISBN: | 9781579653514 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 29 x 29 x 2.5 cm |
| Súly: | 2.1 kg |
| Oldalszám: | 295 |
| Ár: |
22 890 Ft (21 800 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Jewish Cookbook
A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.
Pub Kitchen
Receptek ünnepe, amelyek behozzák a kocsmai (pub) ételeket az otthoni konyhába. . . Tom Kerridge több mint 100 recepttel tért vissza, amelyek a modern brit főzést ünneplik.
Fish and Shellfish
6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.