Barion Pixel

Under Pressure

Cooking Sous-Vide


« Vissza | Szerzők: Thomas Keller
  2012. november 18. 23:44

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


A vákuumozott, alacsony hőmérsékletű vízfürdőben hőkezelt ételek íze, textúrája, színe utánozhatatlanul egyedi, természetes, mely sok esetben más gasztronómiai módszerrel nem készíthető el, vagy csak nagyon nehezen. Thomas Keller és csapata sok éves kísérletezéssel kidolgozták a számúkra legmeggyőzőbb ételrecepteket.  A kiadvány előszavában megszólal ajeles élelmiszer-tudós, író Harold McGee, a csodálatos fényképeket Deborah Jones ételfotós készítette.

 A kiadvány tartalma:

Előszó - Bevezető:

Miért a Sous-vide?

Az én utam a Sous-Vide-hoz

Chefek: Jonathan Benno, Corey Lee, Sebastien Rouxel

Az alapok:

Beállítások

Három alapelv

Négy alaptechnika

A biztonság

A konyhában

Az otthoni konyhában

Receptek:

Zöldségek és gyümölcsök

Hal és tengergyümölcsei

Szárnyas és húsok

Sajtok és desszertek

Alapok

Sous-Vide hőmérsékletek és idők

Elismerések

Index

A gyakorló, a témában informálódni, fejlődni, művelődni akaró szakembereknek, és az emelt szinten főző hobbi szakácsoknak is ajánlható a kiadvány.



Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Thomas Keller
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sous-Vide, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2008
ISBN: 9781579653514
Nyelv: Angol
Méretek: 29 x 29 x 2.5 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 295
Ár: 22 890 Ft
(21 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Genussregion Südtirol

Genussregion Südtirol

Dél-tiroli receptek ínyenceknek. Tapasztalja meg Dél-Tirol kulináris sokszínűségét! Ezzel a szakácskönyvvel az ínyenc régió 11 neves séfje 55 kiváló dél-tiroli ételből álló „potpourri-t” készített, amely megdobogtatja az ínyencek szívét.


Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.