Under Pressure

Cooking Sous-Vide


« Vissza | Szerzők: Thomas Keller
  2012. november 18. 23:44

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


A vákuumozott, alacsony hőmérsékletű vízfürdőben hőkezelt ételek íze, textúrája, színe utánozhatatlanul egyedi, természetes, mely sok esetben más gasztronómiai módszerrel nem készíthető el, vagy csak nagyon nehezen. Thomas Keller és csapata sok éves kísérletezéssel kidolgozták a számúkra legmeggyőzőbb ételrecepteket.  A kiadvány előszavában megszólal ajeles élelmiszer-tudós, író Harold McGee, a csodálatos fényképeket Deborah Jones ételfotós készítette.

 A kiadvány tartalma:

Előszó - Bevezető:

Miért a Sous-vide?

Az én utam a Sous-Vide-hoz

Chefek: Jonathan Benno, Corey Lee, Sebastien Rouxel

Az alapok:

Beállítások

Három alapelv

Négy alaptechnika

A biztonság

A konyhában

Az otthoni konyhában

Receptek:

Zöldségek és gyümölcsök

Hal és tengergyümölcsei

Szárnyas és húsok

Sajtok és desszertek

Alapok

Sous-Vide hőmérsékletek és idők

Elismerések

Index

A gyakorló, a témában informálódni, fejlődni, művelődni akaró szakembereknek, és a magas szinten főző hobbi szakácsoknak is ajánlható a kiadvány.



Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Thomas Keller
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Sous-Vide
Kiadás éve: 2008
ISBN: 9781579653514
Nyelv: Angol
Méretek: 29 x 29 x 2.5 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 295
Ár: 16 290 Ft