Barion Pixel

Under Pressure

Cooking Sous-Vide


« Vissza | Szerzők: Thomas Keller
  2012. november 18. 23:44

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


A vákuumozott, alacsony hőmérsékletű vízfürdőben hőkezelt ételek íze, textúrája, színe utánozhatatlanul egyedi, természetes, mely sok esetben más gasztronómiai módszerrel nem készíthető el, vagy csak nagyon nehezen. Thomas Keller és csapata sok éves kísérletezéssel kidolgozták a számúkra legmeggyőzőbb ételrecepteket.  A kiadvány előszavában megszólal ajeles élelmiszer-tudós, író Harold McGee, a csodálatos fényképeket Deborah Jones ételfotós készítette.

 A kiadvány tartalma:

Előszó - Bevezető:

Miért a Sous-vide?

Az én utam a Sous-Vide-hoz

Chefek: Jonathan Benno, Corey Lee, Sebastien Rouxel

Az alapok:

Beállítások

Három alapelv

Négy alaptechnika

A biztonság

A konyhában

Az otthoni konyhában

Receptek:

Zöldségek és gyümölcsök

Hal és tengergyümölcsei

Szárnyas és húsok

Sajtok és desszertek

Alapok

Sous-Vide hőmérsékletek és idők

Elismerések

Index

A gyakorló, a témában informálódni, fejlődni, művelődni akaró szakembereknek, és az emelt szinten főző hobbi szakácsoknak is ajánlható a kiadvány.



Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Thomas Keller
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sous-Vide, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2008
ISBN: 9781579653514
Nyelv: Angol
Méretek: 29 x 29 x 2.5 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 295
Ár: 22 890 Ft
(21 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Barbecue - Smoked & Grilled Recipes From Across the Globe

Barbecue - Smoked & Grilled Recipes From Across the Globe

A tűzzel és füsttel való főzés tökéletes útmutatója, 280 közkedvelt barbecue és grillezési recept a világ különböző kultúráiból.


Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim