Vegetarisch

Green Glamour


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz
  2017. október 07. 16:46

Vegetarisch

A vegán és a vegetáriánus konyhát még ma is a gasztronómiában elhanyagoltan kezelik. A vegetáriánus konyha szegmensét izgalmassá tenni, sokrétű szabályt, ízlést kielégíteni egy szélsőséges kihívás minden szakember számára. Különösen akkor, ha nagymértékben megkísérlik a tejszínt és a vajat nélkülözni, annak érdekében, hogy a fő elemként használt alapanyagok jellegzetes, saját aromáik-ízük érvényesüljenek. 


 

 

 

 

 

A Heiko Antoniewicz vegetáriánus ételei különböző növényi alapanyagok kombinációit ötvözik különböző előkészítési technikákkal, melyek nem csak az aromák kölcsönhatását garantálják, hanem a menü érzéki örömeit is. „A szemnek, valamint az ízlelőbimboknak egyaránt”. Könyvében kreatív vegetáriánus ételeket ígér, melyek főként az éttermi / rendezvényes felhasználáshoz ajánlja, de sok inspirációval szolgál az érdeklődő, hobbi szakácsok számára is.

A Szerzőről:

1965-ben Dortmundban született, Heiko Antoniewicz az utóbbi húsz évben számos étteremben bemutatta kiváló szakértelmét. Jelenleg az Antoniewicz GmbH ügyvezető igazgatója. A gasztronómia és az iparági termékfejlesztési és minőségbiztosítási cégek tanácsadójaként tevékenykedik. Technológiai ismeretei révén és tudásátadása által nemzetközileg elismert szakértővé vált. Az innovatív témák és a rendkívüli, meglepően egyszerű receptek iránti szenvedélyét öt könyvében bizonyítja, amelyek mindegyike bestsellerekké váltak, némelyiket a „Best in the World“ címmel tüntettek ki.

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Heiko Antoniewicz
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Vegán / Vegetáriánus, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9783875154252
Nyelv: Német
Méretek: 25 x 29.4 x 3 cm
Súly: 1.5 kg
Oldalszám: 240
Ár: 26 990 Ft