Barion Pixel

Wild Brews

The craft of home brewing, from sour and fruit beers to farmhouse ales


« Vissza | Szerzők: Jaega Wise
  2022. szeptember 15. 15:35

Wild Brews

A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.


A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ját kínálják.
Ezek a sörök olyan ízűek voltak, mint 200 évvel ezelőtt, a sörgyártás iparosítása előtt, és most világszerte újjáélednek.
Jaega Wise, a kelet-londoni Wild Card Brewery fő sörfőzője és az Amazon Prime's Beermasters műsorvezetője az Egyesült Királyság egyik szakértője a vad erjesztés területén. Itt elmagyarázza a sörfőzési folyamat mögött meghúzódó tudományt, és megosztja receptjeit, hogy Ön otthon is kísérletezzen.

Tanuld meg a sör főzését, palackozását és érlelését fahordókban, valamint különféle savanyú sörök, parasztházi (Farmhouse) sörök és gyümölcssörök készítését.

A könyvben szereplő receptek és stílusok a következők:

- német Berliner Weisse (fanyar és frissítő) és Gose (sós és száraz)
- Belga Lambics, Gueze, Flanders Red ale és gyümölcssörök
- Francia parasztházi sörök, például saison és biere de garde
- Norvég Farmhouse Ales, beleértve a Kveik IPA-t
- Angol Old Ale

A könyv tartalmaz egy hibaelhárító részt is, amely végigvezeti Önt, hogy mi történik, ha a vadon élő élesztő és a baktériumok kikerülnek az irányítás alól, és hogyan lehet ezt orvosolni.
Legyen szó szakértő stréberről, akár kezdő házi sörfőzésről, a Wild Brews mindent tartalmaz, amire szüksége van a mai savanyú és vad sörstílusok otthoni reprodukálásához.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jaega Wise
Kiadó: Kyle Books
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. szeptember 15.
ISBN: 9780857837813
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 25 x 2.2 cm
Súly: 0.78 kg
Oldalszám: 192
Ár: 9 490 Ft
(9 038 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Haute Pâtisserie

Haute Pâtisserie

A tökéletesség, a szaktudás és annak továbbadása a világ cukrászkiválóságait egybegyűjtő Relais Desserts szövetség vezérszavai. És mi adhatná tovább hatékonyabban ezt a tudást, mint a legszebb recepteket összegyűjtő könyv? Ezt a célt tűzték ki ennek a gyönyörű kiadványnak a megírásával, 90 cukrász séf 100 receptjével.


Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.


Szerzők: Marcos Granda

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.