Apicius 29
„El akartunk jutni addig a pontig, ahol mélyebben behatolhatunk a kortárs konyha vezető alakjainak elméjébe. És egyben növelni akartuk a kiadó ismeretterjesztő oldalát is.” nyilatkozta Jãvi Antoja de la Rosa, az Apicius és a Montagud Editores kiadvány-projektjeinek igazgatója.
Így, csúcsgasztronómiai magazinunk 29. száma tele van innovációval mind formáját, mind tartalmát tekintve. Az Apicius sokkal teljesebb, mint valaha, hála 240 oldalának, 62 receptjének, 367 előkészületi lépésének, 93 folyamatábrájának, 41.000 szavának és 853 fotójának. Az Apicius 29 hamarosan megjelenik! A magazin előrendelése megkezdődött, amennyiben szeretne egy példánnyal, kérem a regisztráció után rendelje elő, vagy küldjön e-mail!
CSAK RENDELÉSRE!
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISSN: | 90029 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 29.7 x 2 cm |
Oldalszám: | 160 |
Ár: |
17 890 Ft (17 038 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
So Good Magazine #12
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Melba Nr. 2
„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.
So Cool No1 Magazine
SO COOL…Magazine azzal a céllal született, hogy kettős szemszögből mutassa be a világ fagylaltiparának legfejlettebb alkotásait, a legtágabb értelemben vett technikai innovációt és kreativitást (prezentáció és termékkoncepció).