So Good Magazine #22

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2019. július 04. 12:00

So Good Magazine #22

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szeretjük, hogy Guillaume Schoppohoven elképzelt egy kerek croissant-t és sikeresen végrehajtotta. Csábító Marta Martín új megközelítése, “chocolate air”. Örülünk annak, hogy Melissa Walnock megmutatja nekünk a varázslatos „Negative Space-t”. Örülünk, hogy Philippe Givre továbbra is élvezi a sütést, minden nap újdonságot tanul a csokoládéval kapcsolatban. Lauren Haas egy gyermekkori jelenetet fordít egy igazán varázslatos péksüteménnyé. Meglepődve tudjuk, hogy a Blanca del Noval maradék összetevőket használ új és szép desszertek létrehozásához.
Büszkék vagyunk arra, hogy Nicolas Boussin elkötelezi magát, mint MOF, átadva tudását az új generációnak. Büszkék vagyunk rá, hogy Joris Vanhee ezt a kiadványt választotta, hogy teljes körű tanulmányait megoszthassa a mázakról (glaze) az egész szektorral. A művészi értelmezés vonzó, amellyel Roberto Cortez átitatja édességét. Élvezzük Bart de Gans és Maurits Van der Vooren térbeli együttműködését. Örülünk, hogy egy fiatalember, mint Yann Menguy megnyitja saját létesítményét, Párizson kívül. Érdekeltek vagyunk, hogy lássuk, hogyan végződik Ramon Morató ganache sorozata.
Lenyűgöző Luis Amado képessége, ahogyan személyre szabja a bonbonjait. Meglepődtünk Pieter Volder süteményein bemutatott ívelt vágásain. Mindannyiunkat lenyűgözött Jordan Kahn és a Vespertine története. Örömmel látjuk, hogy a komoly munka kifizetődik, mint a Kuala Lumpur-i Academy Pastry Arts esetében. Szeretjük a négy thaiföldi muskétás történetét. És még sokan mások…..Boldogok vagyunk…

Az aktuális So Good magazinban szereplő cukrászok, séfek:

    Pierre Hermé, The pastry that is served
    Lauren V. Haas, The pastry of dreams
    Philippe Givre, The well thought out pastry
    Yann Menguy, We make an identity pastry, creativity is the slogan
    Marta Martín, Air collection
    Pieter de Volder, Simple on the outside, powerful on the inside
    Guillaume Schoppohoven, Geometric viennoiserie
    Bart de Gans & Maurits van der Vooren, Collision
    Nicolas Houchet, The gesture that makes the difference
    Luis Amado, That detail that changes everything
    Melissa Walnock, Find a way to make it happen
    Javier Guillén, Experiential
    Saray Ruiz, Interior life
    Graham Mairs, Water, fire, earth, ether
    Roberto Cortez, A unique piece
    Hideki Kawamura, Sense changes and sensibility evolves
    Antonio Bachour, A different repertoire
    Nicolas Boussin, Commitment
    Jordan Kahn, Building Block
    Tidbits
    Musketeer spirit, Jerome de Oliveira, Julien Alvarez, Quentin Bailly and Etienne Leroy at Fully Baked Story
    Niklesh Sharma, Leading the new patisserie in Asia
    Ramon Morató, A new approach to ganache II
    Joris Vanhee, Chocolate glazes in depth. Understanding mistakes to shine.
    Blanca del Noval, The value of kernels and stale bread

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Technológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek
Kiadás éve: 2019
ISSN: 2013203422
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 0.2 cm
Súly: 1.76 kg
Oldalszám: 307
Ár: 9 990 Ft