Szerző: Oriol Balaguer

obsession / German Version

obsession / German Version

A szójáték, mely a könyv címében megjelenik teljesen világos. A szerző kezdő szavai kifejezik sikertörténetének kezdő időszakát: a megszállottságot. A fogalom jelentése, melyre kíváncsiak vagyunk nem található meg a szótárban, a megszállottságot mi gasztronómiai értelemben véve makacs és gyógyíthatatlan vágynak értelmezzük, amelyben néhány profi szenved, és amely buzdítja őket arra, hogy a tökéletesség üldözése során eredményeik túlszárnyalják azt.

 


Szerzők: Oriol Balaguer

obsession / English Version

obsession / English Version

A szójáték, mely a könyv címében megjelenik teljesen világos. A szerző kezdő szavai kifejezik sikertörténetének kezdő időszakát: a megszállottságot. A fogalom jelentése, melyre kíváncsiak vagyunk nem található meg a szótárban, a megszállottságot mi gasztronómiai értelemben véve makacs és gyógyíthatatlan vágynak értelmezzük, amelyben néhány profi szenved, és amely buzdítja őket arra, hogy a tökéletesség üldözése során eredményeik túlszárnyalják azt.

 


Szerzők: Oriol Balaguer

Dessert Cuisine

Dessert Cuisine

Oriol Balaguer egyike a professzionális cukrász kiválóságainak.
A Dessert Cuisine kiváló technológiai ismeretekhez juttat, emellett tanácsokkal segít az alapanyagok ismerete, hasznosítása és optimalizálása terén egyaránt.



Szerzők: Oriol Balaguer

Siete - Seven Masters of Spanish Patisserie

Siete - Seven Masters of Spanish Patisserie

A kortárs spanyol cukrászat hét kiváló szakembere a főszereplője, ennek a kiváló professzionális cukrászkönyvnek. Hét személyiség, hét szakember, hét eltérő stilus, akik keményen megdolgoztak a sikerért.