Arzak + Arzak
Juan Mari & Elena Arzak
Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.
Az oldalakon karrierjének legemblematikusabb receptjeit találjuk. Juan Mari Arzak harmadik generációs séf, a családja nevét viselő san sebastian-i éttermet vezeti. Az Arzak-nak 1989 óta 3 Michelin-csillaga van. Tagja a világ legnagyobb presztízsű szövetségeinek és számtalan étteremkalauzban jelenik meg. A World’s 50 Best Restaurant listáján is annak kezdeteitől szerepel.
Juan Mari közel 20 éven át megosztotta a Restaurante Arzak konyhafőnöki pozícióját lányával, Elenaval. A könyv Elena konyhai felemelkedését is követi, bemutatja kreatív folyamatainak esszenciáját és a varázslatot, amit ő és apja alkotnak az ételek és ételsorok megtervezésén és egyensúlyán át. Az újító látnokok összetartó csapatának megismerése és innovatív receptjeik betekintést engednek a Restaurante Arzak jövőjébe is.
Photo: Planeta / Grub Street Publishing




Termékinformációk
| Szerzők: | Juan Mari Arzak, Elene Arzak |
| Kiadó: | Grub Street Publishing |
| Kategória: | Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| ISBN: | 9781911621867 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.6 x 26.3 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.38 kg |
| Oldalszám: | 260 |
| Ár: |
13 990 Ft (13 324 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Korean Vegan Cookbook
Joanne Lee Molinaro rajongók millióit ragadta meg erőteljesen megindító személyes történeteivel a szerelemről, a családról és az ételekről. Debütáló szakácskönyvében kedvenc koreai ételeinek gyűjteményét osztja meg, amelyek közül néhány hagyományos és néhány újragondolt, valamint megrendítő narratív pillanatképek, amelyek formálták családja történetét.
Fish for Dinner
Vadonatúj kollekció az Egyesült Királyság leghíresebb „halas” szakácsától, aki elmagyarázza, milyen halat és hogyan kell főzni, valamint ízletes és inspiráló módszereket kínál a szezonális és fenntartható halak elkészítésre.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.