Chocolate Ferrandi Paris

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts


« Vissza | Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
  2019. július 06. 17:17

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Csokoládé ganache-tól, a szájban olvadó trüffelig, ez a könyv az alapoktól (egyszerűtől) egészen a különleges (bonyolult) készségeken át vezet. Kezdve tanácsokkal arról, hogyan kell felszerelni a konyhát, valamint az alapvető technikákat, töltelékeket és díszeket, a könyv mindent tartalmaz, a gyors desszertektől az ünnepi különlegességekig, a sorbet-től egészen fagylaltókig, és a cukorkáig.
Ferrandi tapasztalt mestercukrász tanítóinak csoportja az otthoni felhasználókhoz igazította receptjeit. Ez a teljesen illusztrált intenzív „tanfolyam” a csokoládéval való sütés művészetével biztosítja az összes alapvető technikát és receptet, amelyek a francia, csokoládés hagyományának alapját képezik.
A praktikus, gyakorlati információk táblázatokban, diagramokban és a kiadvány oldalsávjain találhatók. Az egyszerűen követhető recepteket nehézségi fokozatok alapján osztályozták, így az olvasók idővel tovább fejleszthetik készségeiket. Ez a kiterjedt referenciakönyv széles spektrumú tudást biztosít, az amatőr házi cukrásznak és a tapasztalt szakembernek egyaránt.

Photo: Flammarion

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9782080204066
Nyelv: Angol
Súly: 0.57 kg
Oldalszám: 304
Ár: 11 490 Ft