BBQ & A with Myron Mixon
Everything You Ever Wanted to Know About Barbecue
Gondolkozott már azon, hogy vajon tud-e egy jó barbecue-t készíteni, smoker, pit vagy grill nélkül? Hogy rub-ot vagy marinádot kell használnia? Nem biztos benne mi az a marhaszegy, vajon le kell-e kártyáznia, és ha igen, hogyan?
A BBQ&A with Myron Mixon oldalain, a bestseller író és TV-személyiség Myron Mixon megválaszolja a főzőbemutatóin, tv-szereplésein és privát főzőóráin leggyakrabban feltett kérdéseket. Myron élettel teli, informatív válaszai gyakorlati vizuális tanácsokkal, technikái és módszerei, ízei és előkészítési műveletei, receptjei és formulái – mindez először egy helyen egybegyűjtve a barbecue egyik legeredményesebb emberétől.
Photo: Abrams



Termékinformációk
| Szerző: | Myron Mixon |
| Kiadó: | Abrams Books |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9781419727023 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.9 x 32 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.1 kg |
| Oldalszám: | 320 |
| Ár: |
9 590 Ft (9 133 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Sun and Rain - Ana Roš
Személyes séf-monográfia és az első könyv, a globálisan elismert Ana Roš séftől, a szlovén Hiša Franko étteremből.
Paco Torreblanca
Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.