Barion Pixel

BBQ & A with Myron Mixon

Everything You Ever Wanted to Know About Barbecue


« Vissza | Szerzők: Myron Mixon
  2019. augusztus 26. 16:24

BBQ & A with Myron Mixon

Gondolkozott már azon, hogy vajon tud-e egy jó barbecue-t készíteni, smoker, pit vagy grill nélkül? Hogy rub-ot vagy marinádot kell használnia? Nem biztos benne mi az a marhaszegy, vajon le kell-e kártyáznia, és ha igen, hogyan? 


A BBQ&A with Myron Mixon oldalain, a bestseller író és TV-személyiség Myron Mixon megválaszolja a főzőbemutatóin, tv-szereplésein és privát főzőóráin leggyakrabban feltett kérdéseket. Myron élettel teli, informatív válaszai gyakorlati vizuális tanácsokkal, technikái és módszerei, ízei és előkészítési műveletei, receptjei és formulái – mindez először egy helyen egybegyűjtve a barbecue egyik legeredményesebb emberétől.

Photo: Abrams

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Myron Mixon
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781419727023
Nyelv: Angol
Méretek: 19.9 x 32 x 2.5 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 320
Ár: 9 590 Ft
(9 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Genussregion Südtirol

Genussregion Südtirol

Dél-tiroli receptek ínyenceknek. Tapasztalja meg Dél-Tirol kulináris sokszínűségét! Ezzel a szakácskönyvvel az ínyenc régió 11 neves séfje 55 kiváló dél-tiroli ételből álló „potpourri-t” készített, amely megdobogtatja az ínyencek szívét.


The Champagne Guide Edition VII

The Champagne Guide Edition VII

A Champagne Guide Edition VII, a végső útmutató mindenhez, amit tudni kell a pezsgő termesztéséről és elkészítéséről, betekintést nyerhet a legjobb termelők kulisszái mögé és a legjobb vételeket minden ár fekvésben, mindezt egy üveg pezsgő áráért!


Szerzők: Tyson Stelzer

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury