Cuines,33

Edwin Menue


« Vissza | Szerzők: Edwin Menue
  2019. december 05. 16:37

Cuines,33

Professzionális motocross versenyző akart lenni, de egy súlyos baleset összetörte a gyermekkori álmát. Éppen ezért Edwin Menue egy másik cél felé irányította ambícióját: a konyha felé. 


A kudarc nem volt lehetőség. Számos szakmai gyakorlat után híres éttermekben, Edwin séf feleségével Fleur Boussyval, valamint séf társával, egyben sógorával Frederikkel megnyitotta a Cuines33-at az egyedülálló tapas központú éttermet Knokke-ban.
Kevesebb mint egy évvel később, a kiváló ízlés és szenvedély meghozta az első Michelin csillagot. Miután Frederik elhagyta az éttermet, a Cuines 33 menüje még jobban Edwin személyiségét tükrözi.
Szezonális konyháját merész ízek és kozmopolita hangulat jellemzi. Az étterem belső tere eklektikus és színes, mint az ételek.

Edwin Menue mindenben talál inspirációt: furcsa alakú gally az erdőben, színes tagine Marrakechben, Barcelona illata, törött tányér, tetoválás...

Ez a könyv egy olyan séf figyelemre méltó történetét meséli el, akinek csak a legjobb elég jó. A perfekcionista, aki csak egy célt tart szem előtt: felejthetetlen élményt nyújtani vendégeinek.

 

Photo: Stichting Kunstboek

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Edwin Menue
Kiadó: Stichting Kunstboek
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Holland / English-Dutch Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9789058566256
Nyelv: Angol-Holland
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 224
Ár: 20 990 Ft