Barion Pixel

Pie for Everyone

Recipes and Stories from Petee's Pie, New York's Best Pie Shop


« Vissza | Szerzők: Petra Paredez
  2021. március 23. 15:36

Pie for Everyone

A New York-i, szeretett Petee's Pie Company több mint 80 receptet kínál a legjobb pitékhez, amelyeket otthon elkészíthet.


Petra (Petee) Paredez megosztja személyes repertoárját, kifogástalan sütési technikákkal, amelyek piteüzleteit, a Petee's Pie Company-t és a Petee's Café-t, New York elismert üzletekké tették.
Mindennek középpontjában a cél egyszerű, lágy, gyengéd, könnyen roppanó kéreg és a tökéletesen kiegyensúlyozott töltelék ―, és ez a cukrászkönyv könnyen követhető, lépésről-lépésre történő útmutatással segít a piték elkészítésében.
A helyi eredetű alapanyagok bajnoka, Paredez a könyvében a legjobb farmokkal és termelőkkel rendelkezik, inspirálva, hogy keressük a legjobb alapanyagokat pitéinkhez, bárhol is éljünk.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Petra Paredez
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Alapanyag
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. január 05.
ISBN: 9781419747588
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 20.3 x 2.3 cm
Súly: 0.98 kg
Oldalszám: 240
Ár: 10 690 Ft
(10 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bar Bibel

Bar Bibel

Minden, amit érdemes tudni az italokról és koktélokról, a világ egyik legjobb bártenderétől. Cihan Anadologlu legjobb italai és koktéljai egy összegző, tartalmas német nyelvű kiadványban!


The Ultimate Pasta Machine Cookbook

The Ultimate Pasta Machine Cookbook

Végül egy szakácskönyv a tésztakészítésről, amely mindenféle tésztagépekre kiterjed - mind kézi, mind elektromos, valamint keverőgép kiegészítőivel készültekre is. A könnyen elsajátítható receptek és a folyamatábrák segítségével biztosan hamarosan szakértő tésztamesterré válik!


Szerzők: Lucy Vaserfirer

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash