Pie for Everyone
Recipes and Stories from Petee's Pie, New York's Best Pie Shop
A New York-i, szeretett Petee's Pie Company több mint 80 receptet kínál a legjobb pitékhez, amelyeket otthon elkészíthet.
Petra (Petee) Paredez megosztja személyes repertoárját, kifogástalan sütési technikákkal, amelyek piteüzleteit, a Petee's Pie Company-t és a Petee's Café-t, New York elismert üzletekké tették.
Mindennek középpontjában a cél egyszerű, lágy, gyengéd, könnyen roppanó kéreg és a tökéletesen kiegyensúlyozott töltelék ―, és ez a cukrászkönyv könnyen követhető, lépésről-lépésre történő útmutatással segít a piték elkészítésében.
A helyi eredetű alapanyagok bajnoka, Paredez a könyvében a legjobb farmokkal és termelőkkel rendelkezik, inspirálva, hogy keressük a legjobb alapanyagokat pitéinkhez, bárhol is éljünk.
Termékinformációk
Szerző: | Petra Paredez |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Alapanyag |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. január 05. |
ISBN: | 9781419747588 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 20.3 x 2.3 cm |
Súly: | 0.98 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
10 690 Ft (10 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Bar Bibel
Minden, amit érdemes tudni az italokról és koktélokról, a világ egyik legjobb bártenderétől. Cihan Anadologlu legjobb italai és koktéljai egy összegző, tartalmas német nyelvű kiadványban!
The Ultimate Pasta Machine Cookbook
Végül egy szakácskönyv a tésztakészítésről, amely mindenféle tésztagépekre kiterjed - mind kézi, mind elektromos, valamint keverőgép kiegészítőivel készültekre is. A könnyen elsajátítható receptek és a folyamatábrák segítségével biztosan hamarosan szakértő tésztamesterré válik!
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.