Pok Pok Noodles
Recipes from Thailand and Beyond
A legízletesebb és időtállt thai tésztaételek meghatározó kalauza, a bestseller-író séf, Andy Ricker tollából, olyan receptekkel, amiket bárki elkészíthet otthon is.
Olyan ikonikus ételektől kezdve, mint a phat thai és a phat si ew, kevésbé ismert kincsekig, mint a kuaytiaw reua, a tészták a thai kulináris hagyomány legízletesebb és legnagyobb megelégedéssel fogyasztott ételeinek számítanak. A POK POK Noodles-ban, Andy Ricker séf kedvenc receptjeit osztja meg – tésztás leveseket, pirított tésztákat, és a khanom jiin-t, Thaiföld egyetlen saját tésztaféléjét. Ételek és helyek lenyűgöző fotóinak és a figyelmes, magával ragadó elbeszélésnek, aminek Ricker rajongók légióit köszönheti, ez a könyv instant klasszikus lesz a fotelből utazóknak és a Thai ételek és kultúra szerelmeseinek.
Photo: Ten Speed Press






Termékinformációk
| Szerző: | Andy Ricker |
| Kiadó: | Ten Speed Press |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9781607747758 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.8 x 26.9 x 2.6 cm |
| Súly: | 1.11 kg |
| Oldalszám: | 272 |
| Ár: |
8 890 Ft (8 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
KUK [COOK]
Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.
The Pasta Man
A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.