Barion Pixel

Pok Pok Noodles

Recipes from Thailand and Beyond


« Vissza | Szerzők: Andy Ricker
  2019. augusztus 08. 12:13

Pok Pok Noodles

A legízletesebb és időtállt thai tésztaételek meghatározó kalauza, a bestseller-író séf, Andy Ricker tollából, olyan receptekkel, amiket bárki elkészíthet otthon is.


Olyan ikonikus ételektől kezdve, mint a phat thai és a phat si ew, kevésbé ismert kincsekig, mint a kuaytiaw reua, a tészták a thai kulináris hagyomány legízletesebb és legnagyobb megelégedéssel fogyasztott ételeinek számítanak. A POK POK Noodles-ban, Andy Ricker séf kedvenc receptjeit osztja meg – tésztás leveseket, pirított tésztákat, és a khanom jiin-t, Thaiföld egyetlen saját tésztaféléjét. Ételek és helyek lenyűgöző fotóinak és a figyelmes, magával ragadó elbeszélésnek, aminek Ricker rajongók légióit köszönheti, ez a könyv instant klasszikus lesz a fotelből utazóknak és a Thai ételek és kultúra szerelmeseinek.

Photo: Ten Speed Press

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Andy Ricker
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781607747758
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 26.9 x 2.6 cm
Súly: 1.11 kg
Oldalszám: 272
Ár: 8 890 Ft
(8 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

KUK [COOK]

KUK [COOK]

Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.


Szerzők: Sebastian Frank

The Pasta Man

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


Szerzők: Mateo Zielonka

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.