Restaurant Nathan Outlaw


« Vissza | Szerzők: Nathan Outlaw
  2019. július 13. 15:58

Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.


A Restaurant Nathan Outlaw, amit a 2018-as és 2019-es The Good Food Guide-ban Nagy-Britannia legkiválóbb éttermének neveztek ki, az egyetlen halközpontú étterem az Egyesült Királyságban, aminek 2 Michelin-csillaga van. Ebben a szakácskönyvben Nathan felfedi sikere titkát és lehetőséget ad arra, hogy páratlan fogásait otthon is elkészíthesse.
A könyv egy falu kulináris évét követi nyomon, az étterem Port Isaac-i otthonának évszakai köré építve és felfedezi egy kicsiny, de tökéletesen formált tengerparti vidék szerepét a Restaurant Nathan Outlaw kiválóságában.
Nathan 80-at választott ki kedvenc receptjei közül, amik az étterem menüjén szerepeltek vagy szerepelnek – olyan ételeket, mint kora tavasszal a rák és spárga, rántott tintahal medvehagymalevessel, laposhal kékkagylóval és sziksófűvel. Innen, Nathan átutazik a Cornwalli partok szezonális ajándékain át egészen késő télig, amikor a különlegességek között megtalálhatjuk a rombuszhalat, a pezsgőt és a kaviárt, a lepényhalat osztrigával, uborkával és kaporral.

Photo: Absolute Press

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Nathan Outlaw
Kiadó: Absolute Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781472953186
Nyelv: Angol
Méretek: 21.3 x 29 x 3 cm
Súly: 1.72 kg
Oldalszám: 304
Ár: 12 890 Ft