Barion Pixel

Septime, La Cave, Clamato, D'une île


« Vissza | Szerzők: Bertrand Grébaut, Théophile Pourriat
  2021. szeptember 10. 15:34

Septime, La Cave, Clamato, D'une île

Hangulatos, meghitt ételmonográfia Franciaország egyik legelismertebb éttermi gyűjteménye mögött álló duótól - a Michelin -csillagos étteremcsoporttól, amely a francia konyhát a haute cuisine szertartásából és nagyszerűségéből áthelyezte a világosabb, frissebb és megközelíthetőbb főzési stílusba.


Ez a várva várt bemutatkozó könyv Bertrand Grébaut séf és társa, Théophile Pourriat sikerének tíz évét ünnepli. Nagyon inspiráló receptjei bemutatják, hogyan távolították el a francia konyhát a szertartástól és a haute cuisine nagyszerűségétől. Az egyszerűség és a modernség légkörének bevezetésével főzésükkel rengeteg rajongót szereztek, nemcsak a sokat dicsért párizsi Septime étteremmel, hanem a könyvben szereplő négy étteremben végzett munkájukkal egyaránt. Alain Passard Séf és Thierry Puzelat borász előszavával.

Bertrand Grébaut a híres párizsi Ferrandi kulináris iskolába járt. Ezt követően a 3 Michelin-csillagos séfnél, Joël Robuchon és Alain Passardnál edzett, majd 2011-ben, 30 éves korában, középiskolás barátjával, Théophile Pourriat-al közösen megnyitotta a Septime-t Párizs 11. kerületében (jelenleg a 15. helyen) a világ 50 legjobb étterme listáján). Ezt követte a La Cave (egy apró, nyüzsgő bár, amely természetes borokra specializálódott), a Clamato (zsúfolt, tenger gyümölcseire orientált hely) és a bájos vidéki vendégház, a D’une île.
 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bertrand Grébaut, Théophile Pourriat
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 21.
ISBN: 9781838662202
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 2.9 cm
Súly: 1.75 kg
Oldalszám: 304
Ár: 16 590 Ft
(15 800 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Cuines,33

Cuines,33

Professzionális motocross versenyző akart lenni, de egy súlyos baleset összetörte a gyermekkori álmát. Éppen ezért Edwin Menue egy másik cél felé irányította ambícióját: a konyha felé. 


Szerzők: Edwin Menue

Reasoned Gourmandise

Reasoned Gourmandise

Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.


Szerzők: Frédéric Bau


Szerzők:

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash