Sun and Rain
Ana Roš
Személyes séf-monográfia és az első könyv, a globálisan elismert Ana Roš séftől, a szlovén Hiša Franko étteremből.
Ana Roš, az olasz határ közelében, a szlovéniai távoli Soča-völgyben, a hegyek lábánál és a pisztránggal teli türkiz folyó mellett, meséli életét.
Esszéken, emléktárgyakon, recepteken és fényképeken keresztül megosztja az őt ösztönző idilli tájat, a helyi gazdák bőséges szezonális hozzávalóit, a halászatról és a felfedezésről szóló meséket, valamint a találékony és kifinomult ételeinek evolúcióját a Hiša Frankoban.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Ana Roš |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9780714879307 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.4 x 29 x 2.8 cm |
Súly: | 1.27 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
16 890 Ft (16 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Umami
Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.
Mini by Xavi Donnay
A Mini az első nagyszerű könyv a kortárs süteményekről, amelyet a kis formátumnak szenteltek, egy régóta várt szakkönyv, amely végre az egyik legfontosabb cukrász „családot” szolgálja ki.
Notebook - Pastries for Restaurants
Receptek, alkotások, tesztek és technikák, amelyek emblematikus éttermek konyháiban íródott jegyzetek formájában őriztek, ezt tartalmazza Spyros Pediaditakis cukrász első „Notebook: Pastries for Restaurants” című könyve.
The Bourbon Bible
A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét.