The Origins of Cooking
Palaeolithic and Neolithic Cooking
A főzés születésének hiánytalan felfedezése, az első számú szakértelemként ismert Ferran Adrià vezette elBullifoundation írásában.
Ez az esszenciális kötet a konyhaművészet alapjait vizsgálja, a legkorábbi forrásokkal kezdve. Végigkövet minden terményt, megoldást és készséget, ami az ételkészítésben szerepet játszik és olyan időszerű kérdéseket tesz fel, mint: a nyers ételek tudatos választása főzésnek számít-e vagy onnantól számítható főzésnek valami, hogy az alapanyagokat eszközökkel módosítjuk? Lehet az ételt ’főttnek’ tekinteni, ha nyers állapotában fogyasztjuk? Tele az elBullifoundation felvilágosító diagramjaival és képeivel és érdekfeszítő szövegekkel, kötelező darab minden szakács könyvtárába.
Ferran Adrià 1984-ben csatlakozott az elBulli étterem csapatához és viharos gyorsasággal haladt előre a konyhafőnöki pozícióig, 3 Michelin-csillaggal és számos más elismeréssel is díjazták. Híres úttörő kulináris technikáiról, méltatják és imitálják a világon mindenütt. Az elBulli 2011-es bezárása óta, Ferran Adrià előadásokat tart a világ körül és az elBullifoundation kifejlesztésén munkálkodik, ami egy kulináris akadémia és agytröszt az egykori elBulli helyén, Barcelona-tól nem messze.
Termékinformációk
Szerző: | Ferran Adriá |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. január 14. |
ISBN: | 9781838661625 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 23 x 33 x 3.9 cm |
Súly: | 3.31 kg |
Oldalszám: | 592 |
Ár: |
44 990 Ft (42 848 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Nordic Baking Book
A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.
Koji Alchemy
A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.
The British Cookbook
Fedezzen fel több mint 550 nagyon kedvelt receptet, amelyek a regionális és szezonális brit főzés gazdag hagyományait ünneplik.
Peru
Részletes perui szakácskönyv több mint 500 tradicionális, otthon is elkészíthető recepttel, az ország legelismertebb és legnépszerűbb séfjétől, Gastón Acuriotól. A világ egyik leginnovatívabb, legeredetibb és egyik legegyedibb ízekkel teli konyhája a perui konyha. A séfek, gasztronómiai kritikusok, továbbá a szaksajtó is következetesen a „következő nagy dolog”-ként kiáltotta ki a Perui konyhát.