Barion Pixel

Koji Alchemy

Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation


« Vissza | Szerzők: Jeremy Umansky, Rich Shih
  2020. február 28. 17:20

Koji Alchemy

A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.


A Koji Alchemy mögött álló séfek, Jeremy Umansky és Rich Shih – akiket általánosan is a koji kulináris erejének legtapasztaltabb, leggyakorlatiasabb és legbőkezűbb oktatóinak tartanak – egy átfogó művel jelentkeznek a koji világ körüli használatáról. A koji varázsát teljesen új szintekre emelik és hentestermékek, sajtok és más erjesztett termékek gyors érleléséhez használják, forradalmasítva az erjesztett ételek készítését és ízvilágát.

 

 

A Koji Alchemy tartalmából:

-       Előszó a best-seller író Sandor Katz-tól (The Art of Fermentation)

-       Úttörő technikák a koji készítéséről és érleléséről

-       Hasznos információ a szükséges eszközökről és a konyha berendezéséhez

-       Több mint 35 recept szószokhoz, erjesztett termékekhez, alkoholhoz, olyan különlegességekkel, mint a Popcorn Koji, Egészben sült Tök Miso, Koreai Makgeolli, és  az Amazake Rozskenyér
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Jeremy Umansky, Rich Shih
Kiadó: Chelsea Green Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781603588683
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 25.4 x 2.6 cm
Súly: 1.04 kg
Oldalszám: 352
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mexico The Cookbook

Mexico The Cookbook

A mexikói konyha bibliája, mely több mint 650 autentikus, otthon is könnyedén elkészíthető receptet tartalmaz. Kulináris története 9000 évvel ezelőttire nyúlik vissza. A mexikói konyha friss, aromás hozzávalóiról, színes tálalásáról és merész ételpárosításairól híres - hatással volt az azték és maja indiai kultúrára is. A mexikói konyhát az egész világon nagyra becsülik.


The Pain d'Avignon Baking Book

The Pain d'Avignon Baking Book

Egy jó kenyér képes összehozni – és összetartani az embereket, bárhol is legyenek. A háború kezdetén Belgrádban indult, majd Amerikában folytatódó utazás során négy barát a végletekig próbára tette ezt a filozófiát: új életet kezdtek, és együtt nyitottak egy apró pékséget Cape Codon. 


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona