Wilder Wald
Das Kochbuch

Mindkét séf, Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer második közös könyvükben olyan különleges ételeket mutat be, amilyeneket még sosem láthattunk. A kiváló fogások mellett az olvasó folyamatokat és főzési technikákat is megtanul.
A természet mindig is nagy szerepet játszott mindkét séf, Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer életében. A séfek a legnagyobb jelentőséget az - akár növényi, akár állati - alapanyagok tiszteletteljes felhasználásának tulajdonítják. Így egyik séf sem beszél soha termékekről, hanem mindketten élelmiszerekről. Az új "Vad Erdő" című könyvben a két kreatív elme bemutatja mindazt, amit számukra az erdő, a mező, a patak és a tó kínálni tud.
Mindez nagyon különleges, még nem látott ételeket eredményez úgy, mint például a nyers pontyszelet mohán, borókával aromatizálva; nyúl repcevirág-kabátban vad karfiollal és tormával; párolt őz maroni gesztenyekrémmel és ribizlivel vagy takarmányrépával, csicseriborsóval és tejföllel.
A kiváló ételek mellett az olvasó számos folyamatot és főzési technikát ismerhet meg, valamint a vadakról és az erdőről is tanulhat. Volker Debus hangulatos képei örömmel töltik el az embert, és arra ösztönöznek, hogy megcsodáljuk e könyvet és belelapozzunk.
Photo: Matthaes Verlag
Termékinformációk
Szerzők: | Heiko Antoniewicz, Ludwig Maurer |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Vad / Game |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9783875154382 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 25 x 29.4 x 3 cm |
Súly: | 1.5 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
24 990 Ft (23 800 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Bliss on Toast - 75 Simple Recipes

Mi lehet megnyugtatóbb és kielégítőbb a pirítósnál? És ha kiegészíted néhány ügyesen párosított hozzávalóval, teljes étkezés lehet, nem beszélve a tiszta boldogságról.
The French Laundry, Per Se

Amikor a The French Laundry szakácskönyvet 1999-ben kiadták (öt évvel az étterem megnyitása után) megtörte az összes korábbi szakácskönyvet, azóta sokan úgy gondolják, hogy a legfontosabb szakácskönyv, amely valaha megjelent. A több mint 600 000 példányban nyomtatott szakácskönyv úttörő volt, kezdve az otthoni szakácsoktól az ambiciózus szakemberekig. Most, 20 évvel később, a The French Laundry - Per Se úgy áll, hogy hasonló célzattal jelenteti meg új szakácskönyvét.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Big Vegan Flavor - Techniques and 150 Recipes to Master Vegan Cooking

Egy úttörő és átfogó „vegán ízbiblia” – 150 kötelező recepttel – a Rainbow Plant Life vadul népszerű alkotójától.