Wilder Wald

Das Kochbuch


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz, Ludwig Maurer
  2019. augusztus 30. 18:53

Wilder Wald

Mindkét séf, Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer második közös könyvükben olyan különleges ételeket mutat be, amilyeneket még sosem láthattunk. A kiváló fogások mellett az olvasó folyamatokat és főzési technikákat is megtanul.


A természet mindig is nagy szerepet játszott mindkét séf, Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer életében. A séfek a legnagyobb jelentőséget az - akár növényi, akár állati - alapanyagok tiszteletteljes felhasználásának tulajdonítják. Így egyik séf sem beszél soha termékekről, hanem mindketten élelmiszerekről. Az új "Vad Erdő" című könyvben a két kreatív elme bemutatja mindazt, amit számukra az erdő, a mező, a patak és a tó kínálni tud.

Mindez nagyon különleges, még nem látott ételeket eredményez úgy, mint például a nyers pontyszelet mohán, borókával aromatizálva; nyúl repcevirág-kabátban vad karfiollal és tormával; párolt őz maroni gesztenyekrémmel és ribizlivel vagy takarmányrépával, csicseriborsóval és tejföllel.
A kiváló ételek mellett az olvasó számos folyamatot és főzési technikát ismerhet meg, valamint a vadakról és az erdőről is tanulhat. Volker Debus hangulatos képei örömmel töltik el az embert, és arra ösztönöznek, hogy megcsodáljuk e könyvet és belelapozzunk.

Photo: Matthaes Verlag

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Heiko Antoniewicz, Ludwig Maurer
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Vad / Game
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9783875154382
Nyelv: Német
Méretek: 25 x 29.4 x 3 cm
Súly: 1.5 kg
Oldalszám: 240
Ár: 24 990 Ft