Wine Simple
A Very Approachable Guide from an Otherwise Serious Sommelier
Wine Simple a világhírű sommelier, Aldo Sohm dinamikus, nélkülözhetetlen borkalauza az új generáció számára.
Aldo Sohm a világ egyik legelismertebb és legszélesebb körben elismert sommeliere.Több mint egy évtizede együtt dolgozik a híres Eric Ripert séffel, a három Michelin csillaggal kitüntetett Le Bernardin étteremben, ennek ellenére filozófiája és hozzáállása a borhoz sokkal hétköznapibb.
Aldo debütáló könyve, a Wine Simple, tele van a bizalomépítő infógrafikákkal és illusztrációkkal, verhetetlen ismeretek mélységével, ösztönzéssel és - ami a legfontosabb - erős véleményekkel rendelkezik a borról, hogy megtanulhassa és kialakítsa sajátját. Aldo kielégíthetetlen szenvedélye és vágya, hogy másokat tanítson, a Wine Simple elérhető, mélyen oktató, élénk és szórakoztató, hangban és látványban egyaránt.
Ez az alapvető útmutató a bor alapelveivel kezdődik, a könnyen hozzáférhető információkkal és gyakorlati, mindennapi tippekkel - a legfontosabb fajtákról és a borkészítési régiókról, hogyan kell megkóstolni, vagy éppen megszervezni egy borkóstolót otthon. Aldo ezután megtanítja, hogyan kell a borokkal kapcsolatos ismereteinket a következő szintre emelni és hogyan fejlesszük a kostólást, ideértve az "ízek könyvtárát" annak felépítésének technikáit és a merészség kedvéért még egy üveg pezsgőt is „megkardozni”.
Termékinformációk
Szerzők: | Christine Muhlke, Aldo Sohm |
Kiadó: | Crown Books for Young Readers |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9781984824257 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 17.8 x 25.4 x 2.5 cm |
Súly: | 0.95 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Coffee Dictionary
A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is.
The Ultimate Burger
Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.