World Atlas of Wine 8th Edition
Completely Revised, Edition 2019

Mérföldkőnek számító borkönyvnek legújabb kiadása, amelyet előzőleg 4,7 millió példányban adtak el.
Kevés borkönyvet lehet klasszikusnak nevezni, ám a World Atlas of Wine kiadásának első kiadása 1971-ben jelent meg, kritikusok által elismert, mint a rendelkezésre álló alapvető és leghatalmasabb borászati referencia munkát.
Ez a nyolcadik kiadás naprakészen tartja a bor világát.
Annak érdekében, hogy tükrözze a globális borok jelenlegi változásait, az elmúlt hat évben a kiadvány mérete 416 oldalra nőtt, és 22 új térkép került hozzáadásra a könyv nagyszerű térképészetének gazdagságához.
A szöveget teljeskörűen átdolgozták annak érdekében, hogy a mai bortermelők és fogyasztok számára legfontosabb témákkal foglalkozzanak, gyönyörű fényképekkel kísérve.
Hugh Johnson és Jancis Robinson, a világ legelismertebb boríró duója, ismét összesítette erőit, hogy létrehozzon egy olyan új klasszikust, amelyet egyetlen borszerető sem nélkülözhet.
Hugh Johnson a világ kiemelkedő borírója. Először 1977-ben jelent meg a boros zsebkönyve, melyből évente több százezer példányt értékesítettek világszerte. Első könyvével, a Wine megjelenésével Johnson huszonhét éves korában, mint a legfrissebb és leghatalmasabb hangnak számított e témában. Az elmúlt négy évtizedben olyan könyveket írt, amelyek mérföldkőnek számítanak, köztük a klasszikus bor-atlaszát, Jancis Robinson társszerzővel karöltve.
Jancis Robinsont a Decanter magazin úgy írja le, hogy „a világ legelismertebb borkritikusa és újságírója”. Jancis naponta publikál webhelyére, a jancisrobinson.com weboldalra, amely az év boros honlapja elismert kapta a „Louis Roederer International Wine Writers Awards 2010” eseményén, továbbá hetente ír a Financial Times számára, és kéthavonta egy rovatba, amelyet a világ minden tájáról követnek.
Photo: Octopus
Termékinformációk
Szerzők: | Hugh Johnson, Jancis Robinson |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9781784724030 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23.8 x 29.8 x 3.6 cm |
Súly: | 2.25 kg |
Oldalszám: | 416 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.
Seriously Good Toast

Mindenki szereti a pirítóst. Könnyű, könnyen zsebre rakható, és ami a legfontosabb, ízletes. A Seriously Good Toast minden pirítósreceptet tartalmaz, amelyre valaha is szüksége lehet, a reggeli, ebéd, harapnivalók és vacsora receptjeivel együtt.
Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.