World Atlas of Wine 8th Edition
Completely Revised, Edition 2019
 
    
   
	Mérföldkőnek számító borkönyvnek legújabb kiadása, amelyet előzőleg 4,7 millió példányban adtak el.
	Kevés borkönyvet lehet klasszikusnak nevezni, ám a World Atlas of Wine kiadásának első kiadása 1971-ben jelent meg, kritikusok által elismert, mint a rendelkezésre álló alapvető és leghatalmasabb borászati referencia munkát.
	Ez a nyolcadik kiadás naprakészen tartja a bor világát.
	Annak érdekében, hogy tükrözze a globális borok jelenlegi változásait, az elmúlt hat évben a kiadvány mérete 416 oldalra nőtt, és 22 új térkép került hozzáadásra a könyv nagyszerű térképészetének gazdagságához.
	A szöveget teljeskörűen átdolgozták annak érdekében, hogy a mai bortermelők és fogyasztok számára legfontosabb témákkal foglalkozzanak, gyönyörű fényképekkel kísérve.
	Hugh Johnson és Jancis Robinson, a világ legelismertebb boríró duója, ismét összesítette erőit, hogy létrehozzon egy olyan új klasszikust, amelyet egyetlen borszerető sem nélkülözhet.
	Hugh Johnson a világ kiemelkedő borírója. Először 1977-ben jelent meg a boros zsebkönyve, melyből évente több százezer példányt értékesítettek világszerte. Első könyvével, a Wine megjelenésével Johnson huszonhét éves korában, mint a legfrissebb és leghatalmasabb hangnak számított e témában. Az elmúlt négy évtizedben olyan könyveket írt, amelyek mérföldkőnek számítanak, köztük a klasszikus bor-atlaszát, Jancis Robinson társszerzővel karöltve. 
	Jancis Robinsont a Decanter magazin úgy írja le, hogy „a világ legelismertebb borkritikusa és újságírója”. Jancis naponta publikál webhelyére, a jancisrobinson.com weboldalra, amely az év boros honlapja elismert kapta a „Louis Roederer International Wine Writers Awards 2010” eseményén, továbbá hetente ír a Financial Times számára, és kéthavonta egy rovatba, amelyet a világ minden tájáról követnek.
Photo: Octopus
	
	
	
	
	
	
	
Termékinformációk
| Szerzők: | Hugh Johnson, Jancis Robinson | 
| Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus | 
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books | 
| Kiadás éve: | 2019 | 
| ISBN: | 9781784724030 | 
| Nyelv: | Angol | 
| Méretek: | 23.8 x 29.8 x 3.6 cm | 
| Súly: | 2.25 kg | 
| Oldalszám: | 416 | 
| Ár: | 16 990 Ft (16 181 + ÁFA) | 
| Státusz: | Előrendelhető | 
Keresés
Manresa
 
          
	Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.
	 
The Italian Pantry
 
          A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül.
The Italian Bakery
 
          Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes
 
          Ez a zöldséges szakácskönyv a zöldségek természetes jóságát ünnepli minden napra és minden alkalomra, több mint 100 recepttel a hét egy, több vagy minden napjára.
