Barion Pixel

DRIFT / Volume 5 / Melbourne

Melbourne


« Vissza | Szerzők: Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee
  2017. március 25. 15:58

DRIFT / Volume 5 / Melbourne

Ez a szám tele van Melbourne-i történetekkel, a kávéról és az emberekről akik isszák. Az ötödik szám alkalmával tucatnyi helyi üzlettulajdonos, kávépörkölő, törzsvendég, vállalkozó, író és fotográfus szájából hallhatjuk, milyen Melbourne-ben kávézni. 


Victoria állam fővárosa el van árasztva jó helyekkel: a világ legtöbb egy főre jutó kávézójával dicsekedhet. A kávévilág epicentruma, a flat white és az avocado toast hazája útelágazáshoz érkezik, ahogy meghatározó alakjai tudásukat tengerentúli vállalkozások szolgálatába állítják, és az Ausztrál város magára marad identitásának újrakeresésében.

A Drift: Melbourne Olaszországtól Balin át New Yorkba kalauzol minket, a 19. századi úttörők hatásától a jövőbe, ahogy terítékre kerül a Melbourne-i kávészíntér mozgatórugója.

 

A Drift: Melbourne tartalmából:

  • Betekintés az Ausztrál kávéházi kultúrába, és az ennek hatására kialakult egészségközpontú ételek világába, mint az avocado toast és a chia seed pudding
  • Fotóesszé a város leghíresebb graffitiseiről
  • Hogyan képezik baristává a menekülteket a város legjobb kávézóiban
  • A Keep Cup története és a fenntarthatóság nyomában
  • Fotósorozat a reggeli kávéjukért sorban álló Melbourne-i irodistáknak szentelve
  • Egy eszpresszó gépeket építő és felújító művész portréja
  • Hogyan fektette le a az alapokat a Melbourne-i olasz közösség a város kávézó-Mekkává emelkedéséhez
  • És még sok más......

A Drift magazin technikai adatai:


160 oldalon, offset - nyomtatás hibátlan kötésben, színes, fedőréteg nélküli borítással, szénmentes nyomtatással, reklámoktól mentes oldalakon kivitelezve. 

Photo: DRIFT

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Adam Goldberg, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg, Bonjwing Lee
Kiadó: Digital Ventures
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISSN: 9780986296260
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 280 x 1.5 cm
Súly: 0.61 kg
Oldalszám: 160
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #29

So Good Magazine #29

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #21

So Good Magazine #21

A világ rengeteget változott az elmúlt tíz évben, és ez alól a modern cukrászat sem kivétel. Pont ellenkezőképp, ez az iparág dinamikusabb, mint valaha, határokat lép át miközben egy jó desszert örömét és a mögötte rejlő kreativitást élvezik a világ minden sarkában. A So Good felelősséggel tartozik – akármilyen kicsi is – ennek a jelenségnek és hogy stabil megjelenéssel szolgáljon annak legkimagaslóbb képviselői számára.


Szerzők: Several Authors

DRIFT / Volume 6 / Mexico City

DRIFT / Volume 6 / Mexico City

Ez a szám történeteket mutat be Mexikóvárosról, a kávéjáról és a fogyasztóiról. 6-ik számunk alkalmával több tucat helyi lakos, kávézó tulajdonos, pörkölő, vállalkozó, író és fotós mesél arról, milyen kávézni Mexikóvárosban.  


Drift - Volumen 12 - Paris

Drift - Volumen 12 - Paris

Ez a stílusos életmódmagazin világszerte elterjedt és olvasói körrel rendelkezik, és szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt kínál az eligazodáshoz.