So Good Magazine #18

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2017. július 06. 15:52

So Good Magazine #18

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Nem egyszerű szavakkal leírni egy olyan kiadványt, mint a So Good..magazin. Nem könyv, nem magazin, nem receptgyűjtemény, de egy kicsit mindhárom egyszerre. És ezért nem egyszerű összefoglalni az új számok tartalmát pár szóban. Ez alkalommal, hogy meghatározzuk a 18-ik szám lényegét, össze kell gyűjtenünk 13 megfelelő melléknevet és egy 14-iket, ami szerintünk azt az utat jelöli, amin a mai cukrászat halad.

Olyan alkotások, mint amiket Lauren V. Haas is készít, késztetett minket a Gyönyörű melléknév használatára. Meglepő az, amit John Shields és Karen Urie Shields csinált a Smyth étteremben. Fabrizio Fiorani megmutatja a cukrászat Legjátékosabb oldalát. Frédéric Bau mindig is Szabályszegő volt, a vele készült interjú is ennek bizonyítéka. Ma már a hagyományos szakmák, mint a cukrászat is Technológialiag fejlettek, amit Dinara Kasko 3D-ben is bemutat. A hagyomány örök érték marad, ezt jól tudják egy olyan Százéves intézményben, mint a Witamer. Innovatív Gabriele Riva munkája, jégkrémmel töltött mochija, vagy jégkrém-borítású mochija és Jordi Puigvert varázslatos textúrái. Ha valami, akkor az Avant-garde írja le azt, ami a Tickets konyhájából kerül ki nap mint nap. Leonardo di Carlo mindig Elegáns vonásokat kölcsönöz alkotásainak. Cedric Grolet művészete Alapos, türelmes, és perfekcionista. A Ropogós elem a rágás folyamatát hivatott szimbolizálni, ami által többek között Emmanuel Hammon cukrászatát is élvezhetjük. Susanna Yoon Érzéki nyomot hagy egyedi bonbonjain. És Andres Morán megtanít Egészséges desszerteket készíteni, amiknek egyre és egyre több híve van. A tizennegyedik minden bizonnyal vitatott melléknév lesz. Véleményünk szerint Modern, amit Lior Shtaygman - aki a So Good..magazin legújabb számának címlapján is szerepel – alkot, bár sokak számára idejétmúlt. Mert modernnek számít elhagyni a kerek és világos formákat és lágy textúrákat, amik a cukrászatot uralták még a közelmúltban. Ma a modern jelentése az arra törekvés és annak elérése, hogy személyes stílust alakítson ki egy cukrász, amiről megismerhető keze munkája. A modern egy hozzáállás.

Az aktuális magazin szereplői:

Dinara Kasko, Simply amazing
Lauren v. Hass, A critical approach
Lior Shtaygman, A close look
Frédéric Bau, Imagining the future
Cédric Grolet, Lemon, apple, hazelnut, and almond
Oriol Castro, Eduard Xatruch & Mateu Casañas, New techniques without borders
Christophe Roesems, Defending a character
David Gil, Ice cream beyond itself
Leonardo di Carlo, In full maturity
Gabriele Riva, Mochi Gelato: When Japan and Italy met in a dessert
Andrés Morán, Healthy yet good
Jordi Puigvert, The multiple paths of technique
John Shields & Karen Urie Shields, It Takes Two
Susanna Yoon, Stick with her
Emmanuel Hamon, Appreciating pâtissier globalization
Elena Krasnova, Paris is in my hands
Antonio Bachour and Karina Rivera, New Bistro Spirit Plated Desserts
Nobuhiro Koto, A plate of Karuizawa
Franck Michel, Classic and contemporary Tidbits
Fredrik Borgskog, The architecture of nature
Fabrizio Fiorani, The incalculable value of superfluous
Vincent Attali, Mediterranean, technological, free
Elaine young, Accompanying the Indian pastry awakening

Photo: Vilbo Editores


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Technológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek
Kiadás éve: 2017
ISSN: 2013203418
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 2.5 cm
Oldalszám: 305
Ár: 8 000 Ft