Barion Pixel

So Good Magazine #26

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2021. június 30. 17:06

So Good Magazine #26

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


So Good Magazine, egy félévente megjelenő angol nyelvű professzionális cukrász magazin, amely az édes és sós cukrász készítményekről, a csokoládé- és fagylaltipar, valamint a kortárs desszert világának szakembereiről szól.

Friss, kézműves és eredeti. A So Good magazin borítója, amelyen Frank Haasnoot desszertje látható, nagyon jól összefoglalja ennek a 26. számnak a tartalmát, amelyben 26 szakembert gyűjtöttünk össze, akik akár ötven hihetetlen alkotással is szolgálhatnak..
Sertésvér fagylalt, babér ganache, citrom alakú briós, croissant három színben, gofri bár, zöldborsó mousse, bivalytej mousse ... A Saint Honoré négyféle értelmezési módja mellett, öt látványos csokoládé töltelék, egy XXL éclair, mézes és hókrizantémos cukkini virág, cseresznye és pisztácia korona, erjesztett kesudió krém……

Az aktuális magazin tartalmi indexe, szereplői:

Saint Honoré turns 175 years old
Dinara Kasko, Riding the waves
Jérémy del Val, Breathing in a new aroma
Saray Ruiz, Upside down, inside out
Zhou Xiaohu, Saint Honoré tree

Rasmus Munk, Stirring up the diner
Christophe Adam, The genie grows
Nina Métayer, Unstoppable progression
Gonzo Jiménez, ‘Miette et Chocolat’ where magic happens
Zhou Xiaohu, Devil is in the details
Jan Proot, Renewing to remain at the top
Jiho Kim, Embracing change
Roberto Cortez, Floral sensitivity
Matthieu Atzenhoffer, Competing to learn
Vicky Lau & Nocar Lo, The charm of finding balance
Miko Aspiras, Smoked, fermented and coagulated
Alexandre Fink, Natural scenes
Szilárd Tóth & Csenge Dusha, A trip to the heart of Hungary
Luciano García, Connected with the land

Only cocoa, nothing more and nothing less
Andrey Dubovik & Ronya Belova, Crowned with laurel
Frank Haasnoot, Fruit is beautiful
Melissa Coppel, Sensory journey
Kirsten Tibballs, Sweet & savory
Emmanuel Ryon, Homage

Tidbits

Jordi Farrés, Dream of a heady chocolate
Files by Ramon Morató, Much more than a pastry book

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. július 07.
ISSN: 2013203426
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 2.5 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 304
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #20

So Good Magazine #20

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

Melba Nr. 2

Melba Nr. 2

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #15

So Good Magazine #15

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

Bárányhús / Lamb meat

Bárányhús / Lamb meat

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter