Barion Pixel

Le Domaine de la Romanée-Conti Edition 2018

The new revised version of the standard book on the Romanée-Conti vineyard


« Vissza | Szerzők: Gert Crum, Le Domaine de la Romanée-Conti
  2019. július 26. 18:05

Le Domaine de la Romanée-Conti Edition 2018

A Romanée-Conti borászat standard könyvének új, frissített változata. A Le Domaine de la Romanée-Conti első kiadása 2005-ben jelent meg. 


2006-ban a könyvet a 2005-ös év legjobb könyvének kiáltottak ki, amit a francia borról írtak és francia, angol, német és japán nyelvre fordítottak le. Először 2010-ben aktualizálták. A Burgundi borászat könyvének új, átnézett verziója, annak különleges karakterét és tulajdonságait mutatja be, amik kemény munka és a folyamatos fejlődésre törekvés eredménye. Ez egy olyan trend, amit más minőségi borvidékeknél is láthatunk. Csodálatos azt látni, hogy a csúcsminőségre törekvés motiválja, stimulálja és élteti a Domaine embereit.

Photo: Lannoo

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Gert Crum, Le Domaine de la Romanée-Conti
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789401434812
Nyelv: Angol
Méretek: 29.2 x 36.9 x 3.6 cm
Súly: 2.43 kg
Oldalszám: 304
Ár: 39 000 Ft
(37 143 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The New Art of Coffee

The New Art of Coffee

Míg a kézműves koktélok népszerűsége és az otthoni bartendering segítette az embereket, kialakítani saját italvezérelt emlékeiket, addig a kávézás lehetőségei meglehetősen szelídek maradtak. 


Szerzők: Ryan Castelaz

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).