Barion Pixel

Le Domaine de la Romanée-Conti Edition 2018

The new revised version of the standard book on the Romanée-Conti vineyard


« Vissza | Szerzők: Gert Crum, Le Domaine de la Romanée-Conti
  2019. július 26. 18:05

Le Domaine de la Romanée-Conti Edition 2018

A Romanée-Conti borászat standard könyvének új, frissített változata. A Le Domaine de la Romanée-Conti első kiadása 2005-ben jelent meg. 


2006-ban a könyvet a 2005-ös év legjobb könyvének kiáltottak ki, amit a francia borról írtak és francia, angol, német és japán nyelvre fordítottak le. Először 2010-ben aktualizálták. A Burgundi borászat könyvének új, átnézett verziója, annak különleges karakterét és tulajdonságait mutatja be, amik kemény munka és a folyamatos fejlődésre törekvés eredménye. Ez egy olyan trend, amit más minőségi borvidékeknél is láthatunk. Csodálatos azt látni, hogy a csúcsminőségre törekvés motiválja, stimulálja és élteti a Domaine embereit.

Photo: Lannoo

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Gert Crum, Le Domaine de la Romanée-Conti
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789401434812
Nyelv: Angol
Méretek: 29.2 x 36.9 x 3.6 cm
Súly: 2.43 kg
Oldalszám: 304
Ár: 39 000 Ft
(37 143 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

TeaTime - A Taste of London's Best Afternoon Teas

TeaTime - A Taste of London's Best Afternoon Teas

A világhírű ételfotós, Jean Cazals által illusztrált TeaTime egy pazar utazásra visz London 50 egyedi és ragyogó tea-hotspotja körül.


Szerzők: Jean Cazals

TeaTime - A Taste of London's Best Afternoon Teas

TeaTime - A Taste of London's Best Afternoon Teas

A világhírű ételfotós, Jean Cazals által illusztrált TeaTime egy pazar utazásra visz London 50 egyedi és ragyogó tea-hotspotja körül.


Szerzők: Jean Cazals

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.