Barion Pixel

Tarte by GARUHARU

Garuharu Master Books Series 2


« Vissza | Szerzők: Yun Eunyoung
  2020. június 28. 14:51

Tarte by GARUHARU

Megjelent Yun Eunyoung cukrászséf második könyve. A szerző az új könyvét a tarte-ok világának szenteli, az első könyvéhez hasonló szerkezettel, alkotásainak megjelenítésével, amelyek kiemelik a szerző színes és éles stílusát.


Ismerteti emblematikus receptjeit amelyek tartalmazzák a szezonális összetevők hiteles ízeit, a különféle textúrákat, amelyek nem monotonak, kiegészítve azokat a gluténmentes alapreceptekkel, változatokkal.

Yun Eunyoung
Ebben a könyvben nemcsak a receptek, hanem a gyártási folyamatok hibáinak jegyzékét és hibáinak csökkentésének javaslatait, valamint a sok próba és hiba során megtanult pontokat, tippek és eszközök felhasználása is megtalálhatók. Ezen felül megpróbáltam összeválogatni kiváló szakemberek inspirációinak eredményeit és a különböző kultúrákból származó új összetevőket, amelyekkel a tengerentúli mesterkurzusok vezetése során találkoztam.
Remélem, hogy ez a könyv új inspirációt fog nyújtani. A könyvben szereplő receptek alapján remélem, hogy kipróbál különféle változatokat a körülötte lévő alapanyagok felhasználásával. Bízom benne, hogy az új kísérletek folytatódnak a konyhában és remélem, hogy könyveim segítik ezt a folyamatot.

A szerző további kiadványai:

Eclair by GARUHARU (katt a linkre)

Decoration by GARUHARU (katt a linkre) 

Travel Cake by GARUHARU (katt a linkre)

Photo: THE TABLE

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yun Eunyoung
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9791164261253
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 23 x 28 x 3.4 cm
Súly: 1.8 kg
Oldalszám: 320
Ár: 35 990 Ft
(34 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Regional Italian Cookbook - Recipes from The Silver Spoon

The Regional Italian Cookbook - Recipes from The Silver Spoon

Olaszország legmegbízhatóbb otthoni főzési forrása, amely gazdagon illusztrált pillantást vet az ország egyedi regionális konyháira.


Ramen Forever

Ramen Forever

A Ramen Foreverben Tim Anderson megmutatja, hogyan élvezheti rendszeresen a finom, házi készítésű rameneket, és megadja az eszközöket a saját ramen elkészítéséhez.


Szerzők: Tim Anderson

The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke

Új
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke

A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.


Szerzők: Aaron Franklin

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury