Thuries Gastronomie Magazine

Francia nyelvű csúcsgasztronómiai magazin 1988 óta. A magazin névadója Yves Thuries (MOF) Franciaország egyik legelismertebb cukrásza, csokoládé szakértője.
A magazin legfőbb célja, hogy támogassa, és egyben bemutassa a francia gasztronómia legfelsőbb szintjét, szegmensét. Teljesen lefedi és ismerteti a séfek, szakácsok, cukrászok, csokoládékészítők, pékek, tanárok-iskolák munkásságát. Thuriés magazin presztízs kiadványnak számít az egész világon, mely informatív, ismerteti a legújabb trendeket, technológiákat. A professzionális receptek kiegészülnek nagyméretű „érthető” fényképekkel, néhol lépésről-lépésre módszerrel bemutatva azokat.
A magazin 10 példányban jelenik meg évente, közel 120-130 oldalon, minőségi nyomtatásban.
A magazin csak éves előfizetéssel és személyes átvétellel rendelhető!
A feltüntetett ár az 1 éves előfizetésre érvényes!
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Thuries Gastronomie |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISSN: | 0000000000120 |
Nyelv: | Francia |
Oldalszám: | 120 |
Ár: |
33 890 Ft (32 276 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
DRIFT / Volume 5 / Melbourne

Ez a szám tele van Melbourne-i történetekkel, a kávéról és az emberekről akik isszák. Az ötödik szám alkalmával tucatnyi helyi üzlettulajdonos, kávépörkölő, törzsvendég, vállalkozó, író és fotográfus szájából hallhatjuk, milyen Melbourne-ben kávézni.
Melba Nr. 2

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.
So Good Magazine #21

A világ rengeteget változott az elmúlt tíz évben, és ez alól a modern cukrászat sem kivétel. Pont ellenkezőképp, ez az iparág dinamikusabb, mint valaha, határokat lép át miközben egy jó desszert örömét és a mögötte rejlő kreativitást élvezik a világ minden sarkában. A So Good felelősséggel tartozik – akármilyen kicsi is – ennek a jelenségnek és hogy stabil megjelenéssel szolgáljon annak legkimagaslóbb képviselői számára.
Baromfi / Poultry

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.