Thuries Gastronomie Magazine

Francia nyelvű csúcsgasztronómiai magazin 1988 óta. A magazin névadója Yves Thuries (MOF) Franciaország egyik legelismertebb cukrásza, csokoládé szakértője.
A magazin legfőbb célja, hogy támogassa, és egyben bemutassa a francia gasztronómia legfelsőbb szintjét, szegmensét. Teljesen lefedi és ismerteti a séfek, szakácsok, cukrászok, csokoládékészítők, pékek, tanárok-iskolák munkásságát. Thuriés magazin presztízs kiadványnak számít az egész világon, mely informatív, ismerteti a legújabb trendeket, technológiákat. A professzionális receptek kiegészülnek nagyméretű „érthető” fényképekkel, néhol lépésről-lépésre módszerrel bemutatva azokat.
A magazin 10 példányban jelenik meg évente, közel 120-130 oldalon, minőségi nyomtatásban.
A magazin csak éves előfizetéssel és személyes átvétellel rendelhető!
A feltüntetett ár az 1 éves előfizetésre érvényes!
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Thuries Gastronomie |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISSN: | 0000000000120 |
Nyelv: | Francia |
Oldalszám: | 120 |
Ár: |
33 890 Ft (32 276 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Melba Nr. 2

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.
Melba Nr. 2

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.
So Good Magazine #12

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Melba Nr. 3

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.