Barion Pixel

Éclair by GARUHARU

Garuharu Master Books Series 1


« Vissza | Szerzők: Yun Eunyoung
  2020. június 28. 13:46

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


A közel 300 oldalas könyv 22 különböző alkotást kínál, mindezt a mélyrehatóan technológiailag bemutatva, félreérthetetlen „bélyegzővel”, mely híressé tette őt az egész világon. A könyv két receptet tartalmaz a gluténmentes choux tészta készítésére is, a kifejezetten glutén alkotóelemére érzékenyek számára. A könyv célja az Éclair technológiai, kortárs és kreatív bemutatása.

Éclairs by Garuharu könyv az első egy olyan sorozatban, amely a különféle klasszikus tésztaformátumokat vizsgálja át, mindig Eunyoung Yun kreatív stílusával és filozófiájával.

 

A szerző további kiadványai:

Tarte by GARUHARU (katt a linkre)

Decoration by GARUHARU (katt a linkre) 

Travel Cake by GARUHARU (katt a linkre)

Photo: THE TABLE

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yun Eunyoung
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9791164261055
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 23 x 28 x 2.8 cm
Súly: 1.7 kg
Oldalszám: 284
Ár: 35 990 Ft
(34 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pakistan - Recipes and Stories from the Country's Home Kitchens, Restaurants, and Roadside Stands

Pakistan - Recipes and Stories from the Country's Home Kitchens, Restaurants, and Roadside Stands

Pakisztán egy elsöprő és ambiciózus szakácskönyv, több mint 100 recepttel, amelyek a pakisztáni ételeket kulturális kontextusába helyezik.


Szerzők: Maryam Jillani

Kaiseki - The Exquisite Cuisine of Kyoto's Kikunoi Restaurant

Kaiseki - The Exquisite Cuisine of Kyoto's Kikunoi Restaurant

Ugyanúgy, ahogy maga a kaiseki is a szem és az ízlelőbimbók ünnepe, Murata séf Kaiseki című könyve egyszerre szakácskönyv és művészi alkotás.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash