Éclair by GARUHARU
Garuharu Master Books Series 1
A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.
A közel 300 oldalas könyv 22 különböző alkotást kínál, mindezt a mélyrehatóan technológiailag bemutatva, félreérthetetlen „bélyegzővel”, mely híressé tette őt az egész világon. A könyv két receptet tartalmaz a gluténmentes choux tészta készítésére is, a kifejezetten glutén alkotóelemére érzékenyek számára. A könyv célja az Éclair technológiai, kortárs és kreatív bemutatása.
Éclairs by Garuharu könyv az első egy olyan sorozatban, amely a különféle klasszikus tésztaformátumokat vizsgálja át, mindig Eunyoung Yun kreatív stílusával és filozófiájával.
A szerző további kiadványai:
Tarte by GARUHARU (katt a linkre)
Decoration by GARUHARU (katt a linkre)
Travel Cake by GARUHARU (katt a linkre)
Photo: THE TABLE







Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerző: | Yun Eunyoung |
| Kiadó: | THE TABLE |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| ISBN: | 9791164261055 |
| Nyelv: | Angol-Koreai |
| Méretek: | 23 x 28 x 2.8 cm |
| Súly: | 1.7 kg |
| Oldalszám: | 284 |
| Ár: |
35 990 Ft (34 276 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Heimat weite Welt
Benjamin Maerz megmutatja, mit jelent számára az otthon. Alkotásaihoz a regionális termékek legszélesebb körét használja fel, miközben hagyja, hogy más országok kulináris hatásai inspirálják.
Septime, La Cave, Clamato, D'une île
Hangulatos, meghitt ételmonográfia Franciaország egyik legelismertebb éttermi gyűjteménye mögött álló duótól - a Michelin -csillagos étteremcsoporttól, amely a francia konyhát a haute cuisine szertartásából és nagyszerűségéből áthelyezte a világosabb, frissebb és megközelíthetőbb főzési stílusba.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.