Szerző: Chihiro Masui

Karen Torosyan

Karen Torosyan

Karen Torosyan, szenvedélyes séf, a Bozar Restaurant, Brüsszel egyik legismertebb éttermének lelke. 



Christophe Pelé - Le Clarence

Christophe Pelé - Le Clarence

2015-ben Róbert Luxemburgi herceg merész lépést tett és egy különleges hotelbe fektetett be Párizs arany háromszögében, a konyhája élén egy olyan séffel, akinek modernitása ámulatba ejti a gasztronómia világát. Két Michelin-csillaggal jutalmazott merész konyháját ismerhetjük meg ebben a pazar kiadványban.



Astrance: A Cook's Book

Astrance: A Cook's Book

Ebben a gyönyörű szakácskönyvben Pascal Barbot, az egyik neves és nemzetközileg elismert francia séf, felfedi éttermi koncepcióját, főzőtudományát. Egy sor, mintegy ötven "narratív receptet" ismerhetünk meg. Leírja, hogyan és hol talált, kapott ihletet a receptjei elkészítéséhez, hogyan választja termékeit, alapanyagait, és használja, készíti elő azokat.