Barion Pixel

Chocolates and Confections

Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner [Hardcover]


« Vissza | Szerzők: The Culinary Institute of America, Peter P. Greweling
  2019. október 25. 21:44

Chocolates and Confections

A csokoládé és cukorkakészítés reneszánszát éli, népszerű tevékenységnek számít az egész világon. Az afrodiziákumként ismert csokoládé feldolgozásához nyújt segítséget a Peter Greweling által írt és szerkesztett professzionális szakkönyv. Ez egy átfogó útmutató, segítség, a csokoládé és cukorkakészítésben jártas (gyakorló) vagy kezdő szakemberek, cukrászok számára egyaránt.


A könyv egyesíti a kézműves cukrászat-bonbon és cukorka készítésének technikáit, egyértelműen bemutatja és magyarázza az elméleti, gyakorlati és a tudományos képleteket. Alapvető információkat ismertet az összetevőkről, azok működéséről és összefüggéseiről, használatáról, a csokoládé feldolgozásáról, és a kézműves gyártási technikákról, trükkökről. A kiadványban különféle képletekkel és variációkkal, gyönyörű és kellemes készítményekkel találkozhatunk. A részeire osztott könyvben megtalálhatjuk a tejalapú, kristályos és nem kristályos készítményeket, zseléket, olajos magvakkal (diók, mogyorók) töltötteket, és a levegős (aerated) édességeket. Ez a könyv a díjnyertes első kiadás bővített, kiegészített változata. A tartalom egy része maradt ugyanaz, de kiegészítésre került néhány új termékkel, üzembiztos képlettel és lépésről-lépésre magyarázatokkal, technológiákkal, valamint a legújabb információkkal, trenddel és útmutatókkal.
30 százaléknyi új termékskála és hozzátartozó képlet, több mint 250 fotó, és 27 illusztrációban tobzódhatunk. Az új szakaszban segítséget, tanácsot kapunk új, professzionális cukrászat - bonbonéira üzlet nyitásához, csomagolási és marketing tanácsokat, valamint amerikai stílusú, réteges csokoládék készítéséhez. A kiadvány szerzője a minősített mestercukrász-pék Peter Greweling, CIA oktató, egyike a világ legnépszerűbb szakemberei közül, e témában. A kiadvány a Culinary Institute of America minősített kiadványa, oktatásra alkalmas.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: The Culinary Institute of America, Peter P. Greweling
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, CIA - Culinary Institut of America, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9780470424414
Nyelv: Angol
Méretek: 22.8 x 27.8 x 3.6 cm
Súly: 2.08 kg
Oldalszám: 544
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Food of Sichuan

The Food of Sichuan

A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.


Szerzők: Fuchsia Dunlop

The Edible Flower

The Edible Flower

Egy 7 hektáros kis gazdaságban, Észak-Írország vidéki részén Jo Facer biokertész és Erin Bunting szakács vezeti a helyi vacsora klubot, a kis bio gazdaságot, valamint az induló főző- és termesztőiskolát, a The Edible Flower-t.


Fine Chocolates Gold

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León