Chocolates and Confections
Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner [Hardcover]

A csokoládé és cukorkakészítés reneszánszát éli, népszerű tevékenységnek számít az egész világon. Az afrodiziákumként ismert csokoládé feldolgozásához nyújt segítséget a Peter Greweling által írt és szerkesztett professzionális szakkönyv. Ez egy átfogó útmutató, segítség, a csokoládé és cukorkakészítésben jártas (gyakorló) vagy kezdő szakemberek, cukrászok számára egyaránt.
A könyv egyesíti a kézműves cukrászat-bonbon és cukorka készítésének technikáit, egyértelműen bemutatja és magyarázza az elméleti, gyakorlati és a tudományos képleteket. Alapvető információkat ismertet az összetevőkről, azok működéséről és összefüggéseiről, használatáról, a csokoládé feldolgozásáról, és a kézműves gyártási technikákról, trükkökről. A kiadványban különféle képletekkel és variációkkal, gyönyörű és kellemes készítményekkel találkozhatunk. A részeire osztott könyvben megtalálhatjuk a tejalapú, kristályos és nem kristályos készítményeket, zseléket, olajos magvakkal (diók, mogyorók) töltötteket, és a levegős (aerated) édességeket. Ez a könyv a díjnyertes első kiadás bővített, kiegészített változata. A tartalom egy része maradt ugyanaz, de kiegészítésre került néhány új termékkel, üzembiztos képlettel és lépésről-lépésre magyarázatokkal, technológiákkal, valamint a legújabb információkkal, trenddel és útmutatókkal.
30 százaléknyi új termékskála és hozzátartozó képlet, több mint 250 fotó, és 27 illusztrációban tobzódhatunk. Az új szakaszban segítséget, tanácsot kapunk új, professzionális cukrászat - bonbonéira üzlet nyitásához, csomagolási és marketing tanácsokat, valamint amerikai stílusú, réteges csokoládék készítéséhez. A kiadvány szerzője a minősített mestercukrász-pék Peter Greweling, CIA oktató, egyike a világ legnépszerűbb szakemberei közül, e témában. A kiadvány a Culinary Institute of America minősített kiadványa, oktatásra alkalmas.
Termékinformációk
Szerzők: | The Culinary Institute of America, Peter P. Greweling |
Kiadó: | John Wiley and Sons |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, CIA - Culinary Institut of America, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2013 |
ISBN: | 9780470424414 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.8 x 27.8 x 3.6 cm |
Súly: | 2.08 kg |
Oldalszám: | 544 |
Ár: |
26 990 Ft (25 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Ekstedt

„Egyenlő rész nyírfával és szenvedéllyel tápláljuk a tüzet. Minden hozzávalót nyílt tűzön készítünk el. A faszén és a füst a legerősebb eszközeink. Nincs elektromos grill, gáztűzhely – csak természetes hő, korom, hamu, füst és tűz. A főzés ősi módja iránt érzett tiszteletből választottuk ezeket a módszereket. Az Ekstedt-ben a lángok a kifogástalanok.”
The Flavour Thesaurus - More Flavours

Niki Segnit mérföldkőnek számító globális bestsellerének, a The Flavor Thesaurusnak a várva várt folytatása.
Finding Fire

A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.