Barion Pixel

Chocolates and Confections

Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner [Hardcover]


« Vissza | Szerzők: The Culinary Institute of America, Peter P. Greweling
  2019. október 25. 21:44

Chocolates and Confections

A csokoládé és cukorkakészítés reneszánszát éli, népszerű tevékenységnek számít az egész világon. Az afrodiziákumként ismert csokoládé feldolgozásához nyújt segítséget a Peter Greweling által írt és szerkesztett professzionális szakkönyv. Ez egy átfogó útmutató, segítség, a csokoládé és cukorkakészítésben jártas (gyakorló) vagy kezdő szakemberek, cukrászok számára egyaránt.


A könyv egyesíti a kézműves cukrászat-bonbon és cukorka készítésének technikáit, egyértelműen bemutatja és magyarázza az elméleti, gyakorlati és a tudományos képleteket. Alapvető információkat ismertet az összetevőkről, azok működéséről és összefüggéseiről, használatáról, a csokoládé feldolgozásáról, és a kézműves gyártási technikákról, trükkökről. A kiadványban különféle képletekkel és variációkkal, gyönyörű és kellemes készítményekkel találkozhatunk. A részeire osztott könyvben megtalálhatjuk a tejalapú, kristályos és nem kristályos készítményeket, zseléket, olajos magvakkal (diók, mogyorók) töltötteket, és a levegős (aerated) édességeket. Ez a könyv a díjnyertes első kiadás bővített, kiegészített változata. A tartalom egy része maradt ugyanaz, de kiegészítésre került néhány új termékkel, üzembiztos képlettel és lépésről-lépésre magyarázatokkal, technológiákkal, valamint a legújabb információkkal, trenddel és útmutatókkal.
30 százaléknyi új termékskála és hozzátartozó képlet, több mint 250 fotó, és 27 illusztrációban tobzódhatunk. Az új szakaszban segítséget, tanácsot kapunk új, professzionális cukrászat - bonbonéira üzlet nyitásához, csomagolási és marketing tanácsokat, valamint amerikai stílusú, réteges csokoládék készítéséhez. A kiadvány szerzője a minősített mestercukrász-pék Peter Greweling, CIA oktató, egyike a világ legnépszerűbb szakemberei közül, e témában. A kiadvány a Culinary Institute of America minősített kiadványa, oktatásra alkalmas.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: The Culinary Institute of America, Peter P. Greweling
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, CIA - Culinary Institut of America, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9780470424414
Nyelv: Angol
Méretek: 22.8 x 27.8 x 3.6 cm
Súly: 2.08 kg
Oldalszám: 544
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Tequila & Mezcal

Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét. 


Complete Bordeaux - 4th edition

Complete Bordeaux - 4th edition

A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.


Szerzők: Stephen Brook

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash