Atelier Crenn
Metamorphosis of Taste
Az Atelier Crenn Dominique Crenn, az első 2 Michelin csillagos amerikai és kétség kívül a legnagyobb női séf bemutatkozó szakácskönyve. Ez a nagyszerű könyv végigköveti Crennt franciaországi gyermekkorától saját étterméig – /Atelier Crenn, San Francisco/, mellyel példátlan sikereket ért el.
Crenn ételeinek középpontjában az organikus, fenntartható összetevők állnak, szokatlan-találékony és lenyűgöző előadásban. Leegyszerűsítve: Crenn munkája művészet. Receptjei költői természetét tükrözik: „Erdei séta”, „Születés”, „A tenger”. Még azok az ételek, melyek neve ismerős, mint például a Fish and chips is meglepetéseket rejtegetnek összetevőkben és a kreatív tálalásban egyaránt. Megkapó és csodaszép könyv egyetlen olyan amerikai női séftől, akit egyszerre emlegetnek a szakma óriásaival.













Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerző: | Dominique Crenn |
| Kiadó: | Houghton Mifflin Harcourt |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2015 |
| ISBN: | 9780544444676 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 24 x 29 x 3 cm |
| Súly: | 1.74 kg |
| Oldalszám: | 376 |
| Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
ADAPT – A Unique Pastry Concept
ADAPT - Egy egyedi cukrászkoncepció, Richard Hawke cukrász első professzionális cukrászkönyve.
The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies
Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.