Barion Pixel

Atelier Crenn

Metamorphosis of Taste


« Vissza | Szerzők: Dominique Crenn
  2016. június 11. 00:09

Atelier Crenn

Az Atelier Crenn Dominique Crenn, az első 2 Michelin csillagos amerikai és kétség kívül a legnagyobb női séf bemutatkozó szakácskönyve. Ez a nagyszerű könyv végigköveti Crennt franciaországi gyermekkorától saját étterméig – /Atelier Crenn, San Francisco/, mellyel példátlan sikereket ért el. 


Crenn ételeinek középpontjában az organikus, fenntartható összetevők állnak, szokatlan-találékony és lenyűgöző előadásban. Leegyszerűsítve: Crenn munkája művészet. Receptjei költői természetét tükrözik: „Erdei séta”, „Születés”, „A tenger”. Még azok az ételek, melyek neve ismerős, mint például a Fish and chips is meglepetéseket rejtegetnek összetevőkben és a kreatív tálalásban egyaránt. Megkapó és csodaszép könyv egyetlen olyan amerikai női séftől, akit egyszerre emlegetnek a szakma óriásaival.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Dominique Crenn
Kiadó: Houghton Mifflin Harcourt
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9780544444676
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 29 x 3 cm
Súly: 1.74 kg
Oldalszám: 376
Ár: 13 890 Ft
(13 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Slippurinn

Slippurinn

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.


The Turkish Cookbook

The Turkish Cookbook

A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.


Szerzők: Musa Dagdeviren

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury