Barion Pixel

Atelier Crenn

Metamorphosis of Taste


« Vissza | Szerzők: Dominique Crenn
  2016. június 11. 00:09

Atelier Crenn

Az Atelier Crenn Dominique Crenn, az első 2 Michelin csillagos amerikai és kétség kívül a legnagyobb női séf bemutatkozó szakácskönyve. Ez a nagyszerű könyv végigköveti Crennt franciaországi gyermekkorától saját étterméig – /Atelier Crenn, San Francisco/, mellyel példátlan sikereket ért el. 


Crenn ételeinek középpontjában az organikus, fenntartható összetevők állnak, szokatlan-találékony és lenyűgöző előadásban. Leegyszerűsítve: Crenn munkája művészet. Receptjei költői természetét tükrözik: „Erdei séta”, „Születés”, „A tenger”. Még azok az ételek, melyek neve ismerős, mint például a Fish and chips is meglepetéseket rejtegetnek összetevőkben és a kreatív tálalásban egyaránt. Megkapó és csodaszép könyv egyetlen olyan amerikai női séftől, akit egyszerre emlegetnek a szakma óriásaival.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Dominique Crenn
Kiadó: Houghton Mifflin Harcourt
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9780544444676
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 29 x 3 cm
Súly: 1.74 kg
Oldalszám: 376
Ár: 13 890 Ft
(13 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Evolutions in Bread

Evolutions in Bread

A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.


Szerzők: Ken Forkish

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León