Barion Pixel

Meat, Poultry & Game - Ferrandi

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts


« Vissza | Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
  2024. november 27. 18:04

Meat, Poultry & Game - Ferrandi

FERRANDI Paris, a Francia Kulináris Művészeti Iskola – amelyet a Le Monde újság a „Gasztronómia Harvardjának” nevezett. Meat, Poultry & Game – a végső referencia a hús elkészítéséhez és főzéséhez.


Ez a könyv egy teljes tanfolyamot kínál mindenféle hús elkészítéséhez: marha-, borjú-, sertés-, bárány-, baromfi- és vadhús.

Az olvasók a csirke megkötésétől a sertéskaraj megkötözésén át a bárány french rack elkészítéséig minden alapvető tudnivalót megtudhatnak a hús elkészítéséhez, valamint olyan fejlettebb technikákat, mint például az borjúmirigy elkészítése vagy a fürj kicsontozása és töltése. Nyűgözze le vacsoravendégeit olyan ételekkel, mint a kacsa konfit, vaddisznó taco, muszaka, marha bourguignon, filé mignon, texasi sertésborda, osso bucco vagy bárány tajine.

A kulináris iskola tapasztalt, mesterszakácsokból álló tanári csapata által írt és az otthoni szakácsok számára készült, teljesen illusztrált szakácskönyv tömör, szakértő útmutatást ad negyvenkét alapvető technikán és 70 recepten keresztül, amelyek a híres francia főzési hagyomány építőköveit alkotják, lépésről-lépésre szövegben és képekben.

A gyakorlati információkat táblázatokban, diagramokban és oldalsávokban mutatjuk be. A könnyen követhető recepteket nehézségi szint szerint osztályozzák, így az olvasók idővel fejleszthetik képességeiket.

Legyen szó amatőr házi szakácsról vagy tapasztalt szakemberről, ez a kiterjedt referencia mindent megad, amire szüksége van a világszínvonalú kulináris iskola húskészítési receptjeinek és technikáinak elsajátításához.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. december 12.
ISBN: 9782080456816
Nyelv: Angol
Méretek: 21.7 x 28.8 x 2.9 cm
Súly: 1.58 kg
Oldalszám: 304
Ár: 13 590 Ft
(12 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

A FERRANDI Paris, a francia konyhaművészeti iskola - amelyet a Le Monde újság „A Gasztronómia Harvardjának” nevezett - bemutatja legújabb kötetét. Ez a kötet egy teljes tanfolyamot kínál a FERRANDI Párizs világhírű gasztronómiai iskolájának a gyümölcsökkel való főzéséről. 


Szerzők: École Ferrandi

The Champagne Guide Edition VII

The Champagne Guide Edition VII

A Champagne Guide Edition VII, a végső útmutató mindenhez, amit tudni kell a pezsgő termesztéséről és elkészítéséről, betekintést nyerhet a legjobb termelők kulisszái mögé és a legjobb vételeket minden ár fekvésben, mindezt egy üveg pezsgő áráért!


Szerzők: Tyson Stelzer

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

One week with Yann Duytsche

One week with Yann Duytsche

A tekintélyes francia mester, Yann Duytsche egy teljes hétre invitál műhelyébe (Dolç, Barcelona, Spanyolország). Azoknak a fő alkotásoknak a gyűjteménye ez, amik Duytsche műhelyében készülnek nap mint nap; ezek alaposan letesztelt és kipróbált, igaz és valós termékek, nem csak azért mert technikailag is működnek, hanem mert megfeleltek a legmagasabb elvárásoknak is: a vásárlók ízlésének.


Szerzők: Yann Duytsche