Barion Pixel

Dessert

Roger van Damme


« Vissza | Szerzők: Roger van Damme
  2019. szeptember 26. 22:10

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Az innováció iránti szenvedélyével, amely meghaladja az átlag cukrász hagyományos meghatározását, van Damme átalakítja a szezonális alapanyagokat új és eredeti édességekké, és inspiráló kombinációkat hoz létre.

Roger Van Damme-ot 2010-ben az "Év Séfjének”, 2017-ben a világ legjobb cukrászának választották. 
A Het Gebaar éttermével 2010-ben elnyerte a Michelin csillagot. Ez a hetedik könyve, de az első, amelyben valóban tükrözi, bemutatja professzionális pályáját.

 

A kiadvány beltartalma:

- Új és innovatív desszertek a világ egyik legjobb cukrászától.
- Változatosan illusztrált, lépésről lépésre készített fényképekkel és részletes útmutatásokkal a több mint 50 csodálatos desszert elkészítéséhez.

Photo: Lannoo Editions

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Roger van Damme
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9789401465212
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 3.4 cm
Súly: 2.35 kg
Oldalszám: 384
Ár: 23 990 Ft
(22 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mastering Stocks and Broths - A Comprehensive Culinary Approach Using Traditional Techniques and No-Waste Methods

Mastering Stocks and Broths - A Comprehensive Culinary Approach Using Traditional Techniques and No-Waste Methods

Az alaplevek és erőlevesek a jó konyha sarokkövei, mégis a szakácskönyvekben gyakran csak az előszóban vagy a függelékben esik róluk szó. 


Szerzők: Rachael Mamane

Mastering Stocks and Broths - A Comprehensive Culinary Approach Using Traditional Techniques and No-Waste Methods

Mastering Stocks and Broths - A Comprehensive Culinary Approach Using Traditional Techniques and No-Waste Methods

Az alaplevek és erőlevesek a jó konyha sarokkövei, mégis a szakácskönyvekben gyakran csak az előszóban vagy a függelékben esik róluk szó. 


Szerzők: Rachael Mamane

BReD

BReD

Ed Tatton vegán szakács és kézműves pék, megosztja technikáit és 100 receptjét, a természetes kelesztésű kovászos kenyereket, kis kenyereket és környezetbarát kis pékárukat. 


Radix

Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…