Barion Pixel

Dessert

Roger van Damme


« Vissza | Szerzők: Roger van Damme
  2019. szeptember 26. 22:10

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Az innováció iránti szenvedélyével, amely meghaladja az átlag cukrász hagyományos meghatározását, van Damme átalakítja a szezonális talapanyagokat új és eredeti édességekké, és inspiráló kombinációkat hoz létre.

Roger Van Damme-ot 2010-ben az "Év Séfjének”, 2017-ben a világ legjobb cukrászának választották. 
A Het Gebaar éttermével 2010-ben elnyerte a Michelin csillagot. Ez a hetedik könyve, de az első, amelyben valóban tükrözi, bemutatja professzionális pályáját.

 

A kiadvány beltartalma:

- Új és innovatív desszertek a világ egyik legjobb cukrászától.
- Változatosan illusztrált, lépésről lépésre készített fényképekkel és részletes útmutatásokkal a több mint 50 csodálatos desszert elkészítéséhez.

 

 

Photo: Lannoo Editions

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Roger van Damme
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9789401465212
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 3.4 cm
Súly: 2.35 kg
Oldalszám: 384
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Galettes

Galettes

A Galettes egy találkozás. Napsugár a télben, valami, amit saját örömünkre, hagyományból vágunk fel, az összejövetelek megkoronázásaként. Leveles tésztából vagy kalács alapú, frangipán krémes vagy cukrozott citrusokkal körített, ez a klasszikus sütemény ihletek gyönyörű sorával szolgál két cukrásznak, akik játszanak formáival, aromáival, azért, hogy megszínesítsék a bensőséges pillanatokat egy ízletes meglepetéssel. 


Gin & Tonic

Gin & Tonic

Frissített kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz részleteket. A Gin & tonic, a nyolcvanas évek itala divatosabb, mint valaha. Bárok, klubok, gin menük az éttermekben - a gin mindenhol megtalálható. . 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Italian Deli Cookbook

The Italian Deli Cookbook

A biscottitól a limoncellóig, a világ az olasz csemegeboltokkal folytatott szerelmi viszonya hosszú évek óta tart.


Szerzők: Theo Randall