Barion Pixel

Dessert

Roger van Damme


« Vissza | Szerzők: Roger van Damme
  2019. szeptember 26. 22:10

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Az innováció iránti szenvedélyével, amely meghaladja az átlag cukrász hagyományos meghatározását, van Damme átalakítja a szezonális alapanyagokat új és eredeti édességekké, és inspiráló kombinációkat hoz létre.

Roger Van Damme-ot 2010-ben az "Év Séfjének”, 2017-ben a világ legjobb cukrászának választották. 
A Het Gebaar éttermével 2010-ben elnyerte a Michelin csillagot. Ez a hetedik könyve, de az első, amelyben valóban tükrözi, bemutatja professzionális pályáját.

 

A kiadvány beltartalma:

- Új és innovatív desszertek a világ egyik legjobb cukrászától.
- Változatosan illusztrált, lépésről lépésre készített fényképekkel és részletes útmutatásokkal a több mint 50 csodálatos desszert elkészítéséhez.

Photo: Lannoo Editions

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Roger van Damme
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9789401465212
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 3.4 cm
Súly: 2.35 kg
Oldalszám: 384
Ár: 23 990 Ft
(22 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Food You Want to Eat

Új
Food You Want to Eat

Thomas Straker séf több mint 100 klasszikus receptet oszt meg otthoni főzéshez. Egyszerű, szezonális és finom, minden recept tökéletesen egyensúlyban tartja az ízeket.


Szerzők: Thomas Straker

Latinísimo

Latinísimo

Egy enciklopédikus szakácskönyv, amely a latin-amerikai otthoni főzést ünnepli – az első, amely mind a huszonegy nemzet napi otthoni főzésével foglalkozik – a téma egyik legelismertebb szaktekintélyétől.


Latinísimo

Latinísimo

Egy enciklopédikus szakácskönyv, amely a latin-amerikai otthoni főzést ünnepli – az első, amely mind a huszonegy nemzet napi otthoni főzésével foglalkozik – a téma egyik legelismertebb szaktekintélyétől.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash