Barion Pixel

Dessert

Roger van Damme


« Vissza | Szerzők: Roger van Damme
  2019. szeptember 26. 22:10

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Az innováció iránti szenvedélyével, amely meghaladja az átlag cukrász hagyományos meghatározását, van Damme átalakítja a szezonális alapanyagokat új és eredeti édességekké, és inspiráló kombinációkat hoz létre.

Roger Van Damme-ot 2010-ben az "Év Séfjének”, 2017-ben a világ legjobb cukrászának választották. 
A Het Gebaar éttermével 2010-ben elnyerte a Michelin csillagot. Ez a hetedik könyve, de az első, amelyben valóban tükrözi, bemutatja professzionális pályáját.

 

A kiadvány beltartalma:

- Új és innovatív desszertek a világ egyik legjobb cukrászától.
- Változatosan illusztrált, lépésről lépésre készített fényképekkel és részletes útmutatásokkal a több mint 50 csodálatos desszert elkészítéséhez.

Photo: Lannoo Editions

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Roger van Damme
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9789401465212
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 3.4 cm
Súly: 2.35 kg
Oldalszám: 384
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Pasta Man

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


Szerzők: Mateo Zielonka

Ivan Ramen

Ivan Ramen

2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről. 


Szerzők: Ivan Orkin

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.