Barion Pixel

Nostalgic Delights

Classic Confections and Timeless Treats


« Vissza | Szerzők: William Curley
  2016. december 04. 12:18

Nostalgic Delights

A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.


Sokan hiszik, hogy csúcsminőségű cukrásztermékek, torták és cukrászsütemények hibátlan elkészítésére csak tapasztalt szakmabeliek képesek. De mivel a profi cukrászfelszerelések ma már mindenki számára könnyen elérhetőek, William egy olyan könyvet kívánt létrehozni, amivel az olvasó otthon is elkészítheti a cukrászat nagy klasszikusait és felidézheti saját nosztalgikus élményeit.

William alapelve a makulátlan alapanyagok és technikák alkalmazásában összpontosul, miközben receptjeit megközelíthetővé teszi az otthoni szakácsoknak, cukrászoknak. A receptek egy része - mint a Hazelnut Rocher és a Bakewell tart-ok - könnyen elkészíthető, minimális hozzávalókból.

A 70-es és 80-as évek alatt a készételek piaca fellendülőben volt és sok ikonikus ételről alkotott képünket megváltoztatta. William számos desszertjében  - pl. a Black Forest Gateau és a Blackcurrant Cheesecake - újraéli ezt a dekadens időszakot.

A kiadvány olyan ”comfort food”-okat is bemutat amikkel sokunk nőtt fel; legyen az egy Jammy Dodger, egy Arctic Roll vagy egy Banana Split – William egy teljesen új meglátásba helyezi ezeket.

 

Photo: Jacqui Small

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: William Curley
Kiadó: Jacqui Small
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9781910254578
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28 x 3 cm
Súly: 1.34 kg
Oldalszám: 256
Ár: 8 690 Ft
(8 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pie Style

Pie Style

Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.


Szerzők: Helen Nugent

Seasoning - How to cook and celebrate the seasons

Seasoning - How to cook and celebrate the seasons

Egy zseniális és gyönyörű könyv, amelyet mindenkinek birtokolnia kell, aki szeret főzni." – STANLEY TUCCI

Hozd be konyhádba az évszakok ritmusát ezzel az időtlen főzési útmutatóval és az alapanyagok ünneplésével egész évben.


Szerzők: Angela Clutton

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

El Celler de Can Roca - Redux Edition

El Celler de Can Roca - Redux Edition

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.